שאלה לפרופ' בידר שיבוש החודש בביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר שיבוש החודש בביוץ
    לירון
    10/04/2016

פרופ' בידר שלום

יש לי 2 שאלות ברשותך אודה לך עם תענה לי

אתמול שאלתי אותך שאלה לגבי זקיקים ואכן צדקת קיבלתי ווסת היום לאחר 44 יום שלא קיבלתי והביוץ כנראה לא היה תקין לפני כן היו הזרעות עם פיוריגון שבמהלך ההזרעות כבר הרגשתי שהפיוריגון מלא מתאים לי ועשה לי שיבוש באסטרוגן.

אני מתחילה להזריק יום שלישי גונאל ומתחילה טיפולי הפרייה החודש

שאלה 2:
    האם השיבוש שהיה החודש עלול להמשיך ולפגוע בשאיבת ביציות ובהפריית עובריםאו שזה שקילתי מחזור לאחר 44 יום הכל מתאפס מבחינה הורמונאלית ?

שאלה 2:
    האם הסיבה לשיבוש בביוץ וביוץ לא תקין היה עקב 3 חודשים שהגוף היה תחת הורמונים עם פיוריגון כי לפני כן מעולם לא היה לי שיבוש בביוץ ובמחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר שיבוש החודש בביוץ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/04/2016

התחלת טיפולי הפריה יתגברו על כל שיבושי המחזור.
    לעניין השיבושים ,יתכן והיו עקב טיפולים אך זה לא משנה להמשך הטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר לגבי הפרייה

לירון
    10/04/2016

פרופ' בידר תודה על התייחסותך לשאלותיי

יש לי עוד 2 שאלות , לפי הפרוטוקול זאת הפרייה ראשונה 50% יהיה בשיטת ICSI ו-50% טבעי . הפרוטוקול קצר רק 12 יום הזרקה רק מהאחות הבנתי שזה יהיה ב-ICSI

מדוע לדעתך הוחלט על ICSI כאשר אני קוראת שרק שמדובר בבעיית זרע עושים זאת
    לבעלי אין בעיית זרע בכלל להיפך כאשר עשינו הזרעות לא היה זרע אחד פגום לדברי המעבדה ונאמר לי שזה זרע שחייב להביא הריון.

היה הריון אך כימי והיה הריון תקין (יש לי ילדה) כלומר שזה זרע שכן הפרה את הביצית שלי מספר פעמים לא ב-IVF אלא ספונטני

אז למה לא בדרך הטבעלהפרות את הביצית והזרע לאחר השאיבה?

שאלה 2:
    האם בשיטת ה-ICSI בגלל שזה לא בדיוק הפרייה טבעית יש סיכון מוגבר לעובר פגום ולהפלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר אודה לך על התייחסותך

לירון
    11/04/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר לגבי הפרייה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/04/2016

ב ICSI אין יותר בעיות לעובר.
    לא חייבים לעשות ICSI.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו