מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוטרדת, שאלה בנושא ביוץ שמתעכבסיגל10/04/2016
שלום רב,
אני אחרי חודשיים של הזרעות עם זריקות פיוריגון, החודש מתוכננת הזרעה במחזור טבעי (עקב אילוצים אישיים). גם בחודשים בהם עשיתי הזרעות במחזור טבעי וגם בחודשים עם פיוריגון תמיד ביצעתי הזרעות ביום 15-16 למחזור, כלומר הביוץ היה סדיר.
הבעיה היא שהחודש, אחרי חודשיים עם פיוריגון, הביוץ מתעכב בצורה חריגה - ביום 13 למחזור הזקיקים עוד קטנים, מצאו שני זקיקים בגודל 10-11 וזהו. רמות ההורמונים בהתאם - הביוץ לא באופק. האם ייתכן שבגלל הפיוריגון הביוץ הטבעי השתבש לי? או שהזקיקים לא מגיבים יותר לרמות FSH הטבעיות שלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוטרדת, שאלה בנושא ביוץ שמתעכב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/04/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם המצב הפיך?
רות10/04/2016כלומר, בעוד חודש-חודשיים המצב עשוי להסתדר? האם אוכל להמשיך בטיפולים ההורמונליים או שגם התגובה שלי לגירוי תיפגע?
שאלה נוספת, האם יש טעם לעשות הזרעה בביוץ מאוחר? יש סיכוי שמביצית כזאת יתפתח הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, האם המצב הפיך? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/04/20161.המצב עשוי לשוב לקדמותו בהקדם,ולא יגרם כל נזק לטיפול עתידי.
2.בהחלט ניתן להרות בביוץ מאוחר ללא השפעה מזיקה על ההיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
רות11/04/2016ותודה על הפורום הזה, שמספק תשובות לכל כך הרבה שאלות, דאגות וחרדות של נשים בטיפולי פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסיגל ביוץ שמתעכב עם פיוריגון
לירון11/04/2016היי סיגל גם לי הייתה בדיוק אותה בעייה בהזרעה שנייה ובשלישית התחיל להשתבש לי הגוף והביוץ הגיע מאוחר ועכשיו חודש ללא פיוריגון הביוץ היה ביום ה-30 עיכוב רציני
אז כנראה זה מהפיוריגון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לירון, תודה
רות12/04/2016כנראה הגוף צריך להתאושש מהטיפול. אצלי בכלל ספק אם יהיה ביוץ החודש - האסטרדיול פתאום בירידה, במקום לעלות. הזוי... מאחלת לשתינו התאוששות מהירה והמשך טיפול קצר, מועיל ובידיים מלאות. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/04/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)