תמיכה ועיקוב המחזור לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה ועיקוב המחזור לאחר החזרה
    נועה
    11/04/2016

לרופאים שלום,
    עברתי החזרת שני עוברים מוקפאים ביום רביעי בתאריך 31/3, אמורה לעשות בדיקת דם להיריון ביופ רביעי הקרוב, בעוד יומיים לפי הנחיית הרופא. חשוב לציין שאני מקבלת תמיכת נרות (אנדומטרין - 3 פעמים ביום + אסטרופם גם 3 פעמים). זו כבר ההפרייה השנייה וההחזרה מס 4 במספר. בדרך כלל, אני מקבלת מחזור אחרי שבוע ויומיים- וחצי גג, ועד כה לא ״החזקתי״ עד בדיקת הדם, כי תמיד הייתי מקבלת מחזור לפני בדיקת הדם להיריון בהרבה. כך שכבר , יש כיוון טוב. אבל עם זאת אני תוהה האם ההורמונים התמכתיים שאני מקבלת הם אלה שמעכבים את המחזור? או באמת להתחיל להתרגש?
    (קראתי בהרבה אתרים ופורומים, שהתמיכה לא אמורה לעכב מחזור אבל בחלקן בנות שטענו שכן לכן חשוב לי שתענו לי על הנקודה הזו)

יום טוב והמון תודה על התגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה ועיקוב המחזור לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/04/2016

יכולה להקדים את הבדיקה ל-12 לחודש,לא הייתי מבסס אבחנה רק עח סמך עיכוב במחזור שלעיתים עלול להיגרם עקב נטילת התכשירים ההורמונאליים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו