מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון שבוע 20+6 צוואר רחם התקצרויקי14/04/2016
שלום
חזרתי הרגע מבדיקת סקירת מערכות. צוואר רחם היה 30 מ"מ. ומשקל העובר 350 גרם
הרופא שבדק אותי אמר כי יש לעשות מעקב אחר צוואר הרחם כי זה גבולי. וכי התינוק ממש למטה עם הראש.
וביקש לעשות גם מעקב משקל.
אני ממש לחוצה מהבדיקה.
מה גם יש לי לחצים כאילו משהו נתמח בבטן התחתונה. חשבתי זה בגלל שהרחם גדל ןהרצועות נמתחות
אודה לדעתכם המושכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 20+6 צוואר רחם התקצר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/04/201630 מ״מ זה לא בדיוק צואר מקוצר.
בכל אופן זה גם תלוי בהיסטוריה הרפואית שלך, האם עברת פעולות ברחם או לא.
בכל אופן צריך לבדוק צואר כל שבוע ולראות מה קורה.
לדעתי זה לא ישתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר בידר עוד שאלה בבקשה
ויקי14/04/2016ברשותך, בגלל שאני מרגישה במפשעות כמו דקירות ושאני קמה כמו לחץ. כאילו משהו נמתח. חשבתי שזה רצועות נמתחות.
לפני עמה ימים הייתי אצל רופא ארח בגלל הלחצים האלה ואז בבדיקה וגינלית (לא ידני אלא אולטרסאונד) צוואר הרחם היה 35מ"מ
היום בבדיקה בטנית בסקירה 30 מ"מ.
יכול חהיות שזה התקצר כל כך מהר או בגלל שוני במכשיר ואופן מדידה השוני?
ועוד שאלה האם עליי לנוח בשכיבה וכאלה בשלב הזה?
ביום ראשון יש לי רופא ל עקב. האם בגיקה ידנית ואגינלית עדיפה על אולטרסאונד ואגינלי? איך העי טוב למדןד אורך צוואר הרחם?
תודה רבה רבה
ועוד שאלה האם משקל העובר 350 לשבוע 20+6 לא נמוך מידיי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר בידר עוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/201630 ו 35 זה אותו הדבר.
יש להתנהג לפי הוראות הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי פעולות ברחם מה הכוונה
ויקי14/04/2016לפני שנתיים היתה הפלה אז עשו גרידה בשבוע 8 בערך.
לפני 4.4 שנים לידה ראשונה שבוע כמעט 42
גם עשיתי פעמיים צילום רחם לפני שנ וחצי בערך ולפני חמש שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למענה תודה
ויקי14/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי פעולות ברחם מה הכוונה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/04/2016פעולה כמו גרידה יכולה לפגוע בצואר הרחם ולגרום , בהריון, ללידה מוקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)