שאלה לפרופ' בידר לגבי מעקב זקיקים צלקראת שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר לגבי מעקב זקיקים צלקראת שאיבה
    לירון
    15/04/2016

פרופ' בידר שלום

לאחר 3 הזרעות כושלות עם פיוריגון 50 שרק בהזרעה אחת היה הריון כימי.
    הפיוריגון לא התאים לי בכלל ואפילו רז ענית לי שצריך להפסיק טיפול כי הביוץ והפרוטוקול לא מתאים לי.

עכשיו התחלתי טיפולי IVF התחלתי ביום שלישי להזריק גונאל 225 סה"כ 3 ימי הזרקה.
    בבדיקת אולטרסאונד נאמר לי שיש תגובה ממש טובה כבר נצפו 6 זקיקים בגודל 11מ"מ ורירית 5 מ"מ .

אני עוד מעט בת 40 הצלחתי בעבר להרות ללא טיפולים בקלות רבה בנסיון ראשון חלק מהריונות בגלל פקטור 5 לא החזיק אך עם קלקסן הכל היה תקין.

האם הסיכויים שלי להרות בהפרייה ראשונה טובים בהחשב בזה שהיה הריון כימי לפני חודשיים והיו לי הריונות בעבר שכולם היו בנסיון ראשון להרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר לגבי מעקב זקיקים צלקראת שאיבה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/04/2016

אני חושב שהסיכויים שלך יותר טובים מאשר להדים אחרות בגילך עקב הנתונים שרשמת.
    בכל אופן יש לזכור שהגיל משחק תפקיד חשוב יותר להצלחה.
    רק לאחר השאיבה ומראה העוברים אפשר לדעת מה הסיכויים.
    אל בגדול יש סיכויים טובים לגילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

לירון
    15/04/2016

פרופ' בידר תודה על תשובתך ברשותך יש לי עוד שאלה

אני ואחותי שני מקרים הפוכים

אני הצלחתי להרות בנסיון ראשון ללא טיפולים עד לפני 4 בגיל 36 כפי שציינתי נקלטתי בקלות רבה והיא בהפרייה ראשונה בגיל 35 .

עכשיו ב-8 חודשים שניסיתי כולל הזרעות היה הריון לא תקין. ולא הצלחתי ועכשיו בהפרייה
    והיא לאחר כשנה שנולדו התאומים הצליחה להרות ללא שום טיפול בנסיון ראשון ולאחר שנה עוד הפעם הצליחה ללא שום טיפול הורמונלי בנסיון ראשון.

איך קורה מצב כזה גם עם עוד מעט אני בת 40 והכל תקין לחלוטין והצלחתי להרות בכל פעם בנסיון ראשון ,והיא רק לאחר ההפרייה הראשונה הצליחה ועכשיו אני בטיפוליי פוריות?
    האם לדעתך זה עקב הגיל למרות הכל תקין או שהפכו לבלתי מוסברים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/04/2016

אי אפשר להשוות בין שני מקרים, למרות שאתן אחיות כל אחד זה שונה.
    זה שאת לא מצליחה זה או בגלל בעיה אחרת שנוצרה, לאחר הריון, למשל, מישהיא שעוברת גרידה יכולה ,אחרי כן ,גם לא להרות, או אחרי הריון לא תקין.
    זה שהיה הריון לא תקין זה לרוב בגלל הגיל. כתבתי לך שרק אחרי ההפריה נגיד לך מה הבעיה.רוב הסיכויים שזה עניין הגיל.וכל שנה אחרי 38 מורידה מאוד מהסיכויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו