חייבת התייעצות אחרי הזרעה שנייה שכשלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חייבת התייעצות אחרי הזרעה שנייה שכשלה
    אני
    19/04/2016

אני בת 39 . יש לי ילדה בת ארבע מהריון טבעי ותקין. לאחר כשנה היו 2 הפלות כימיות.
    היום אני מנסה להיכנס להריון נוסף מתרומת זרע. Fsh 15 .
    אחרי שתי הזרעות על ביוץ טבעי שכשלו. צריכה להתחיל טיפול חדש
    עשיתי היבטרוסקופיה שיצא תקין. גם רירית הרחם תקינה.
    מה המלצתכם על הטיפול הבא שלי שיהיה כבר בקרוב כי היום כבר התחילו לי הכתמות של מחזור.
    אין דבר שאני רוצה יותר מלתת לבת שלי אח / אחות . רוצה לדעת מה באמת הדרך הטובה ביותר עבורי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת התייעצות אחרי הזרעה שנייה שכשלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/04/2016

רמת ה FSH גבוהה ,אך תלוי מתי עשית אותה ומה ערכי הורמון האסטרוגן, במקביל לFSH.
    אם ההורמון באמת יצא כך אז ,יש לעבור לטיפולי הפריה חוץ גופית.
    אז נוכל להגיד לך מה סעכוייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    20/04/2016

עשיתי את הבדיקה לפני כשלושה חודשים ביום הרביעי למחזור
    הרופאה שלי התעקשה על 2 הזרעות טבעיות מהסיבה שהגוף שלי יודע לעשות זאת לבד ומבחינתה fsh משתנה כל חודש
    עכשיו עליי להתחיל הזרעה שלישית(אני מטופלת דרך קופת חולים , אין לי כרגע תקציב לצערי לעבור לפרטי). האם מומלץ שההזרעה הקרובה תהיה בטיפול תרופתי? ואיזה?
    ולמה בהפרייה הסיכוי יותר גבוה?
    תודה רבההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/04/2016

בהחלט יש לשקול שדרוג של הטיפול להשראת ביוץ+הזרעות תוך רחמיות המעלות את הסיכוי להשגת היריון בשיעור יותר מכפול מאשר במחזור טבעי,ורק לאחר כשלון של מספר טיפולים של הטיפול הייעודי יהיה מקום לעבור לטיפול הפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו