שאלה לגבי מעקב זקיקים לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מעקב זקיקים לפני שאיבה
    לירון
    20/04/2016

פרופ' שלום

לאחר 8 ימי זריקות יש 14 זקיקים בהגודל בין 14 ל-18 מ"מ
    רירית 6.7 מ"מ

כרגע אני עם מנופור225 +צטרוטייד

זקיק 18 זה זקיק שיכול לבייץ אך מצד שני יש עוד זקיקים עוד קטנים .

האם יכול להיות מצב שהזקיק יבייץ לפני השאיבה ? ואיך מונעים את זה עד השאיבה כי יש עוד זקיקים שצריכים לגדול.

מתי הגייוני שאקבל אוביטרל ותהיה שאיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מעקב זקיקים לפני שאיבה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    20/04/2016

הזקיק לא יבייץ בגלל הצטרוטיד ובערך בעוד 3 ימים כנראה תהיה מוכנה להזרקת האוביטרל.בינתיים נראה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

לירון
    20/04/2016

פרופ' בידר

מחזיקה מדעותייך אתה מאוד דייקן באבחנות ובתשובות ויש לי שאלה

לפי מה שאמרה לי הבודקת הבוקר במעקב זקיקים יש לי תגובה מצויינת ומהירה לגונאל ., זאת הפרייה ראשונה.

בהזרעות קיבלתי פיוריגון התגובה הייתה גרועה ביותר והמלצת להפסיק פרוטוקול כי לדעתך זה לא התאים לי למרות שהיה הריון כימי כאשר באותו חודש הורמון האסטרוגן עלה וירד שהסברת לי שזה לא תקין ואסטרוגן צריך להיות רק בעלייה

הגוף שלי מגיב מצויין לגונאל מדוע אתם הרופאים לאחר 3 הזרעות מפנים להפרייה ולא מנסים אלטרנטיבה אחרת במקרה לייצר לפחות 2-3 זקיקים מובילים .

הפיוריגון לא התאים הגונאלמ כן התאים ואפילו הרירית מגיבה יותר טוב.

האם אתם מפנים ל-IVF לאחר 3 הזרעות עקב סיכוי יותר גבוה להשגת הריון לעומת הזרעה ? הרי עם הייתי מקבלת גונאל מההתחלה בהזרעות יכול להיות שהיתה תגובה שונה אבל הבנתי גם מהרופא כאשר יש ריבוי זקיקים בהזרעות אין לרופא שליטה כמה עוברים יכולים להיקלט. כלומר הכוונה שלי למה במצבים מסויימים בגידיעה שהזריקות לא מתאימות לא נותנים עוד צאנס בהזרעות ורצים ל- IVF שגם לא מבטיח השגת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו