שאיבה שנעשתה היום המשך טיפול אחריי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה שנעשתה היום המשך טיפול אחריי
    לירון
    23/04/2016

פרופ'נ שלום וחג שמח

היום הייתה לי שאיבה בבוקר וקיבלתי הנחייה::

מהיום 3 אנדמוטרין ביום
    אסטרופם 1 ביום
    3 פרוגינובה ביום

2 זריקות פעממים בשבוע -פרוגסטרון עקב זה שהזרקתי 3 דקפפטיל ביום חמישי והבנתי שזה פוגע בגופיף הצהוב.

שאלה1:
    את המרשם לזריקות ניתן לכבד רק בקופה ולכן לא היה ניתן לכבד את שאר המרשם האם זה לא יפגע בטיפול עם אתחיל מחר בבוקר ? לא הייתה החזרה עדיין.

שאלה2:
    האם זריקת PROGEST.RETARD ,תעזור בחזרה לגופיף הצהוב לרמת פרוגסטרון שיכולה להחזיק הריון ולעזור לשלב ההשרשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה שנעשתה היום המשך טיפול אחריי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/04/2016

צריכה להתחיל יום למחרת השאיבה בכל הטיפול כולל הזריקה, והזריקה עובדת במקום הגופיף הצהוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר כמות ביציות

לירון
    24/04/2016

פרופ' בידר חג שמח

לפני 3 ימים היו 16 זקיקים מתוכם 7 מעל 18 מ"מ

אתמול שאבו 20 ביציות - פרוטוקול היה 9 ימי זריקות עם הורדת מינון לאחר מס' ימים.

אני עוד חודש בת 40 ברקע היו הריונות ספונטנים ועד פני חודשיםם הריון כימי לא מ-IVF.

האם לדעתך זה היה פרוטוקול קצר וכמות הביציות בסדר? ברור שחשוב האיכות.
    והאם לאור זה שהריתי בעבר מעלה את הסיכויי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת לפרופ' בידר

לירון
    24/04/2016

פרופ' בידר שלום

הודיעו לי כי מתוך 20 הופרו 13 טובים האם זה בסדר? והחזרה תהיה 3 ימים לאחר השאיבה זה בסדר?

מה הסיכוי שכולם ישרדו תנאי הקפאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/04/2016

נראה שבסדר גמור ,אך את איכותם ומה אפשר להקפיא אפשר יהיה לראות בהחזרה.
    סיכוייך יותר טובים מנשים אחרות באותו הגיל עקב התגובה שלך ומספר הביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' בידר הקפאת ביציות

לירון
    24/04/2016

פרופ' בידר שלום

תודה על המענה המהיר

רשמתי לך שהצליחו לפהפרות 13 עוברים מתוך 20 רשמתי לי שאת איכותם ומה אפשר להקפיא ניתן לראות בהחזרה .

התכוונת שעד ההחזרה התאים גודלים ואז אפשר לראות את איכותם?
    ועם הופרו 13 ושמים 2 אז זה לא אומר ש11 הם טובים והם יוקפאו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללירון- רוב הסיכויים שיגדלו לך

נגה
    24/04/2016

לבלסטוציסט...ואז לא כולם שורדים 5 ימים. אבל מה שכן ישרוד יש לו סיכויי גדול להפוך לעובר. תקחי בחשבון שמי שנמצאת חזק בהפריות יודעת- יש קמצנות בהקפאה...יגידו מה שיגידו ...כבר ראיתי בלסטו שנזרק כי נשאר בודד על אף שהיה מעולה והקפאה בשלשות/זוגות לנשים שצריך להחזיר להם מבחינה בריאותית רק עובר אחד. וגם עוברים שלא הגיעו לבלסטו כי לא הוקפאו אך אחיהם שהוחזרו כן הפכו לתינוק. תסכמי עם הרופא שלך לפני כי זה שיקול שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללירון- רוב הסיכויים שיגדלו לך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/04/2016

מה שאת כותבת זה בפירוש לא נכון!!!!
    מה כוונה ראית בלסטוציסט שנזרק?
    בכל אופן המעבדה תמיד מתייעצת איתנו מה להקפיא ולרוב הרופא קובע!
    כל מה שכתבת מטעה ציבור הקוראים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ בידר היקר. לצערי חוויתי זאת על

נגה
    26/04/2016

בשרי . עניין הבלסטוציסט שנזרק. אחרי שהריתי היו לי עוד ניסיונות...הוקפאו עוברים. בעקבות עוד כמה דברים שעברתי היה ברור שצריך להחזיר לי רק עובר אחד. זה גם הרופא אמר. רק מה מסתבר- שהגעתי ליחידה ומתברר שהקפיאו בזוג למרות שביקשתי. מה עושים? אני עם דמעות בעיניים- מסבירה שאני חייבת רק עובר אחד -הרופא אומר אבל יש 2 מצויינים אני אזרוק את השני? אמרתי שאין לי מושג מה עושים אבל אני חייבת להחזיר רק אחד. החזירו אחד ואת השני זרקו. אותו בלסטו נקלט ואחר כך נפל מה שמראה על הסיכויי המצויין של השני. ולא רק אני לצערי מכירה עוד כמה סיפורים דומים מחברותיי. אבל אישית מעידה על עצמי. מה שבטוח שאחרי המקרה הזה עברתי לרופא פרטי הן מהסיבה כדי שיטפל בי רק רופא אחד, והן מהבחינה שלא יהיה קצר בתקשורת ועם כל הכאב פרופסור כדי שיקפיאו איך שהוא אומר ויכניסו לי עוברים לאמבריוסקופ. פרופסור יקר- אני בטוחה שאולי אתה לא מודע לזה אבל יש מירמור רב בקרב המטופלות לגבי אופן ההקפאה ורצון המטופלות לבין מה שהיחידה מסכימה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ בידר היקר. לצערי חוויתי זאת על - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/04/2016

אני לא מכיר את מה שאת כותבת אך מה שקרה אצלך זה קצר בתקשורת ולא זריקת עוברים סתם כפי שכתבת.
    על הרופא המטפל לתת הוראות מדויקות למעבדה והמעבדה מבצעת.
    בהעדר מתן הוראה המעבדה, ובצדק, תקפיא בזוגות ולא בבודדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' בידר הקפאת ביציות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/04/2016

בהחזרה יחזירו את מה שנראה הכי טוב.
    הרופא צריך להחליט מה להקפיא מידית ומה לגדל ליום 5 לפי התפתחות העוברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו