הייי חג שמח לכם יש לי כמה שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הייי חג שמח לכם יש לי כמה שאלות
    שירה
    24/04/2016

היי אני בת 25 ללא בעיות עברתי בדיקות כגון צילום רחם היסטרוסקופיה , בדיקות הורמונליות, קצת מבדיקות של קרישיות שיצאו תקינות, כמו כן ווסת וביוץ תקינים לחלוטין. הבעיה היא בזרע של בעלי. מורפולוגיה לא תקינה. שאיבה ראשונה שהייתה לפני כשבעה חודשים הייתה 21 ביציות13 הפריות ו3 החזרות . בהחזרה הראשונה היו 2 עוברים טריים דרגה a מחולקים היטב ללא הריון. החזרה שנייה הייתה החזרה כפולה. 2 של היום שלישי ועוד אחד בלסטוציסט- הביא שק הריון ריק.-הפלה בעזרת ציטוטק. כמובן לאחר הפלה עשיתי היסטרוסקופיה לראות שלא נשאר כלום הכל יצא תקין ברוך השם. החזרה שלישית הייתה שהופשרו חמישה עוברים ורק אחד התפתח לבלסטו אבל היה נראה לא טוב ולא הביא הריון. עברתי שאיבה שנייה לפני כחודש. גם בשאיבה הראשונה עשינו מיון אצל ברטוב וגם פה ובעצם מה שקרה פה היה 21 ביציות 14 בשלות ו7 מתוכן הופרו 2 מתוכן היו טובות הוחזרו לרחם עם גירוי יתר די קשה שהייתי מאושפזת שבוע וחצי וגם ללא הצלחה. עכשיו נשארו חמשה עוברים לא משהו והשאלה שלי היא למה עוברים בני שלושה ימים לא נקלטים לי עם הרירית שלי היא 14 כל פעם והכל אצלי תקין ועוברים יפים??? מה עליי לעשות??? מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייי חג שמח לכם יש לי כמה שאלות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/04/2016

מתקבל הרושם שהטיפול מצוין,וההיריון צפוי בטווח הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו