מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים לאחר החזרת עוברים בבטן תחתונהלירון26/04/2016
פרופ' שלום
מיד לאחר ההחזרה היה לי כאב קל בבטן תחתונה במשך שעה וזה עבר האם זה שכיח?
זה החל כאשר מלאתי את שלפוחית השתן לפני ההחזרה ואז שהלכתי להתפנות היה כאבים.
עכשיו הכל עבר האם זה תופעה ידועה מיד לאחר החזרת עוברים והאם זה מצביע על כשל השרשתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים לאחר החזרת עוברים בבטן תחתונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016התופעה שכיחה וקשורה בעיקר לגירוי של השחלות המושפעות מלחץ של השלפוחית המליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון26/04/2016פרופ' אשכנזי תודה על המענה יש לי 2 שאלות
שאלה 1:
אני 5 שעות לאחר החזרה ויש לי דקירות בשחלה השמאלית כמו ביוץ זה תקין ולא מרמז על דימום שעלול לבוא?
שאלה 2 : עשיתי החזרה של 2 עוברים ממש יפים האם בדרך כלל אתם ממליצים על 2 עם הם איכותיים מאוד או שזה היה טעות לא להחזיר 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/20161.אינו מצביע או מרמז על דימום אפשרי
2.מספר העוברים המוחזר נקבע על סמך גיל האישה,מספר הטיפולים הקודמים שעברה,איכות העוברים,מחזור טרי או קפוא.
היזרת 2 עוברים איכותיים הנה בהחלט החזרה אופטימלית בנסיבות המקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון27/04/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על תגובתך
אני בת 40 בדיוק זה IVF ראשון שלי והייתה תוצאה יפה של כמות עוברים שהופרו (16מתוך20).
הוחזרו 2 עוברים ממש יפים לדברי המעבדה 3 ימים לאחר השאיבה.
ברקע שלי : לפני 3 שנים לידה 1 לא ל-IVF +הריון כימי לפני חודשיים גם לא מ-IVF.
מה הסיכוי בהפרייה ראשונה שיקלט 1 לפחות ולאור הנתונים שציינתי והאם לדעתך זאת טעות לא להחזיר 3 עוברים יפים וטריים עקב הגיל אלא רק 2 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016חאור הנתונים הטובים שלך הערכתי היא שסיכוייך הנם בגבולות ה-30% ,ויתכן מעט יותר עקב החזרת שלושה עוברים,ברור שנטלת על עצמך סיכון מחושב בהחזרת 3 עוברים בטיפול הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי -החזרתי 2
לירון28/04/2016פרופ' אשכנזי שלום
החזרתי 2 עוברים ולא 3 והצטערתי כי יש סיכוי יותר טוב ולפי מה שאתה אומר הסיכוי שלי ממש טוב עם זה 30%
אז אתה לא חושב שב-IVF ראשון עשיתי טעות שהחזרתי 2 עוברים ולא 3 ? בכל זאת אני בת 40 עוד מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי -החזרתי 2 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016אני הייתי ממליץ לך להיזיר שלושה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)