מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא קצב עליית e2 קצת מבולבלתאני26/04/2016
שלום
היום בבדיקת דם e2 - 350
יום רביעי בוקר אוביטרל
יום חמישי בבוקר הזרעה
נראה לי מאוד נמוך להזרעה ביום חמישי. אך מה היה האינטרס של הרופאה לתת לי הוראה להזרעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא קצב עליית e2 קצת מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר27/04/2016את צריכה לתת את כל אופן הטיפול ומתי נעשתה הבדיקה הראשונה,מה היו ערכי ההורמונים פעם ראשונה ומה היה בבדיקת האולטרה סאונד.
נכון שהערך נמוך וזה יכול להיות עקה ביוץ או התפתחות מחזור לא תקינה אך ללא נתונים שהזכרתי קשה לתת הסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אני27/04/2016אני לפני טיפול הזרעה על ביוץ טבעי
אתמול מעקב זקיקים נצפה זקיק בגודל 16 בצד ימין ועובי רירית 6. יום ז6 למחזור.
בדיקת דם תוצאות:
e2-364
lh-8.20
prog- 1.46
נאמר לי על ידי האחות שהיום בבוקר אוביטרל ובחמישי בבוקר הזרעה
האם התזמון נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/04/2016אני הייתי בודק שוב מחר את ההורמונים ואת גודל הזקיק.
במידה ואין אפשרות לבדיקות עקב החג, אזי הייתי נותן אוביטרל ביום שישי בבוקר והזרעה יום א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני27/04/2016נאמר לי על ידי האחות לאחר ששאלתי לפשר החלטת הרופאה שגם אם ה e2 היה אתמול 370 אין צורך להתייחס אליו בגלל שהזרקתי אוביטרל בבוקר והפרוגסטרון וה lh מתאימים להזרעה מחר בבוקר
מקווה שהרופאה לא טעתה בהחלטתה והכל נעשה עקב לא לפספס את החודש בגלל החג.
אתה חושב שהטיפול מחר מיותר? אולי ההחלטה הייתה שהזרע ימתין לביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2016מצטער
לא ברור לי הטיפול
לא מבין מה הכוונה שכבר נתנו אוביטרל.
אם נתנו למה בדקו אחרי זה את הדם?
אני חושב שהאחות לא נותנת הסבר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
אני28/04/2016אתמול בבוקר לקחתי אוביטרל
שאלתי את האחות לגבי האסרודיל שהוא נמוך אמרה שהפרוג וה lh מתאימים להזרעה היום.
לכן היום עשיתי הזרעה בבוקר
יכול להיות שההזרעה. לחינם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
אני29/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/04/2016בשלב זה אין מה לעשות ותחכי לוסת.
בפעם הבאה יש לעשות טיפול כמקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני29/04/2016האם יכול להיות ביוץ ללא הפרשות? בדכ אני מרגישה כל חודש את הביוץ והפעם לא הרגשתי כלום. האם יכול להיות זקיק מוביל שלא מבייץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר30/04/2016יכול להיות ,אך כאשר לוקחים אוביטרל ,על כל גודל זקיק, הוא עובר תהליך של ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)