שאלה לגבי הקפאת עוברים כיצד זה עובד?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הקפאת עוברים כיצד זה עובד?
    לירון
    29/04/2016

פרופ' שלום, יש לי 2 שאלות חשובות שאני מנסה להבין אודה לך עם תסביר לי?

שאלה מס' 1:
    האם כאשר יש מס' עוברים שנשארו לאחר שאיבה והם מוקפאים במידה והם התחלקו ל-8 הם נשארים 8 תאים או שהם עלולים לא לשרוד תנאי הקפאה?

שאלה מס' 2:
    האם כאשר העוברים מוקפאים הם גם יכולים להמשיך לגדול לבלסטוציסט ליותר מ-8 תאים ולהיות אפילו מוכנים יותר לקליטה מאשר עוברים טריים 3 ימים לאחר שאיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הקפאת עוברים כיצד זה עובד? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/04/2016

הקפאת העוברים העודפים, מאפשרת לשמר אותם לצורך שימוש בעתיד במידה שהאישה לא תהרה, או במקרה שתרצה לחזור לטיפולי הפריה לילד נוסף.
    את העוברים ניתן להקפיא בשלבים שונים של החלוקה(עוברים בני 1-5 ימי חלוקהולשמר במכלי חנקן נוזלי לתקופת זמן בלתי מוגבלת,בתקופת ההקפאה העובר אינו מתחלק,והפעילות המטבולית שלו פוסקת,בתהליך ההקפאה וההפשרה עלול לעיתים לגרום לנזק לעובר,מנזק מזערי עד לאובדן העובר בכלל,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי מוקפאים

לירון
    30/04/2016

פרופ' אשכנזי

האם במידה ואין הריון ויש החזרת עוברים חודש הבא אז מה פעילותם פוסקת והם לא גודלים יותא לבלסטוציסטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי מוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/05/2016

כל עוד הם קפואים פעילותם המטבולית נעצרת,וחוזרת לאחר ההפשרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו