מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון. ראשון תאומים ivf ללא תופעות הריוןדנדוש30/04/2016
היי
אני בשבוע 6 להריון עם 2 שקי הריון שנתגלו בשבוע שעבר מחכה לבדיקת דופק עוד שבוע קראתי המון באינטרנט כי בהריון תאומים יש יותר תופעות .
אין לי כלום לא בחילות לא הקאות חוץ מעייפות וכאבי בטן בקטנה שום דבר אחר .
האם זה תקין שאין לי תופעות ?בבקשה עזרה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היו לך תופעות לאחר ההחזרה?
לירון30/04/2016היי
קודם מזל טוב על ההריון
האם היו לך תופעות הריון כמו כאבים בשד וכמו כאבי בטן תחתונה מס' ימים לאחר ההחזרה?
אני 4 ימים לאחר החזרה ואין שום סימן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
דנדוש30/04/2016היו לי כאבי בטן והתכווצויות מידי פעם כאבים בחזה היו אבל לדעתי זה מההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך עוד שאלה ברשותך
לירון30/04/2016יכול להיות שזה מההורמונים כי רק היום שבוע לאחר השאיבה ירדה לי כל הבטן.
האם האם ההתכווצויות והכאב בחזה היה לך 4-5 ימים לאחר ההחזרה?
מלבד דקירות קלות בחזה אני לא מרגישה כלום(לפני חודשיים היו לי דקירות בחזה וזה היה הריון לא מהפרייה) כך שדקירות יכול להיות או הריון או כמו שאמרת מהורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
דנדוש30/04/2016הבטן הייתה ממש נפוחה ולא ירדה יצאו לי מלא פצעים בפנים שפצעים לא אופיינים לי אבל גם אז עדיין לא חשבתי שזה נקלט
לא היו דברים מיווחדים שגרמו לי לחשוד תהיי רגועה והכל משמיים אני אחרי 2 הפלות טבעיות ואחרי 5 שאיבות והפעם הצליח למרות שאני כרגע ללא תופעות ומתחילה לחשוש שמשהו לא בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי זה תקין
לירון30/04/2016אל תדאגי אחותי הייתה עם שלישייה ולא היה כלום עד סוף ההריון שום תופעה לא הקאות ולא בחילות בכלל היא היתה בהלם שהיא בהריון היא לא הרגישה כלום..
אצלי זה IVF ראשון ונכון הכל מלמעלה . מקווה שפעם ראשונה זה יקלט למרות שעברתי לידה ואצלי בדרך כלל יש ישר סימפטומים להריון בגלל זה סקפטית למרות שזה לא אומר כלום . מקווה שהפעם אני טועה.
אני גם לא יודעת מה ההצלחה בפעם ראשונה זה לא פשוט וצריך הרבה מזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון. ראשון תאומים ivf ללא תופעות הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2016העדר תסמיני היריון אינו שולל היריון תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)