כשלונות חוזרים ivf דימום בין וסתי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כשלונות חוזרים ivf דימום בין וסתי
    מטופלת
    30/04/2016

שלום רב,
    אני בת 32, שחלות פוליצסטיות. אנחנו לאחר 12 סבבים של ivf שכשלו עקב איכות עוברים ירודה וריבוי שברים.
    עברנו לתרומת ביצית, העוברים הפעם היו טובים דרגה 1 החזירו 2 עוברים. קיבלתי תמיכה של 3 אסטרופם 3 אנדומטרין ופעם ביומיים זריקת גסטון. לצערי גם הפעם הטיפול נכשל.
    הבדיקות של צוואר הרחם, היסטרוסקופיה וקרישת דם יצאו תקינות.
    באופן קבוע בכל טיפול תמיד ביום ה5 להחזרה מופיע דימום שמרמז על הוסת ולצערי מעיד גם על כשלון הטיפול.
    מה שמטריד אותי זה הדימומים הבין וסתיים שיש לי גם בזמן טיפול וגם באופן רגיל.
    האם יש לך המלצה לבדיקה נוספת שעליי לבצע/ שינוי בתמיכה/ נטילת מדלל דם למרות שאין בעיה בקרישיות הדם?
    הטיפול של תרומת הביצית יקר ונשארו לי עוד 2 סבבים בלבד כי הקפיאו את העוברים בזוגות.
    אשמח למענה תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשלונות חוזרים ivf דימום בין וסתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/05/2016

1.הייתי מבצע צילום רחם לשלול ממצא חצוצרתי(הידרוסלפינגס)האחראי לכשלון החוזר
    2.מבצע בירור קרישיות דם העלול לדבש את הליך ההשתרשות.
    3.בנוסף מבצע בדיקת הלוספרם לזרע של בעלך לשלול שברים ב-DNA של הזרע שח בעלך,כדי לשקול אפשרות של הפריה באמצעות סלקציה שח הזרע בשיטת ה-IMSI,או PICSI,בכל מקרה להנצת עובר בתרומת ביציות(מנשים צעירות ופוריות)אין ערך מוסף משמעותי להצלחת התהליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשלונות חוזרים IVF

מטופלת
    02/05/2016

שלום רב,
    המלצת לי לעשות צילום רחם לשלול ממצא חצוצרתי (הידרוסלפינגס) שאולי אחראי לכשלונות החוזרים.
    אני רגישה ליוד גם פנימי וגם חיצוני לכן לא ביצעתי עד היום צילום רחם.
    האם יש בדיקה אחרת/ או פתרון לנושא היוד ?
    תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשלונות חוזרים IVF - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/05/2016

בדיקת אקווויסט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו