מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי הבדיקות למעקב להחזרה על בסיס טבעי מוקפאיםמורן01/05/2016
שלום רב,
רופאים נכבדים אבקש בבקשה לקבל את דעתכם לגבי הבדיקות ופענוח.
אני כבר 4 חודשים מנסה להחזיר את 2 המוקפאים האחרונים אחרי IVF3 על בסיס טבעי וגם על הורמונים והרופא לא מצליח.
פעם המחזור הקדים, דימום שלא נגמר ביוץ מקדים הורמנים משתנים וכל פעם משהו אחר ויוצא שאני עושה טיפול פעם בחצי שנה כבר 4 שנים.
החודש החליט הרופא ללכת על טבעי לפני נתן לי פרוגנובה 2 כדורים ליום 5 ימים ונרות 3כדורים אוטרוגסטן 200 5 ימים .
קיבלתי מחזור ואז הוחלט על טבעי
היום ביום ה 11 מתחילת המחזור עשיתי בדיקות דם ואולטרסנד
בבדיקת דם יצא התוצאה- אסטרדול 953 ופרוגסטרון 1.8
זקיק בגודל 16 נצפה ורירית הרחם בעובי 7
הרופא ביקש לעשות בדיקות דם ואולטרסנד ביום שלישי
והבנתי מאחות שמשהו לא קשורה ואם לא מבינים מה זה הזקיק וללכת לבדוק.
כמובן שאני כבר בלחץ ואני לא הבנתי מה השתבש כבר הפעם ואשמח
שתעזרו לי ותסברו לי מה קורה?
תודה רבה לכם על העזרה זה לא מובן מאליו
זה עבודת חסד תבורכו משמים
מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה האם בדיקת הורמונים
מורן01/05/2016שאלה
האם יש הקשר לכך שלא ישנתי בלילה לפני הבדיקה האם חוסר שינה
לפני בדיקה דם של הורמונים יכולה לשנות את התוצאה.
אני עובדת לילות ואני הולכת ישר אחרי עבודה לעשות בדיקות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה האם בדיקת הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2016לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרפסור בינדר בבקשה תענה השאלה
מורן01/05/2016שלום רב,
רופאים נכבדים אבקש בבקשה לקבל את דעתכם לגבי הבדיקות ופענוח.
אני כבר 4 חודשים מנסה להחזיר את 2 המוקפאים האחרונים אחרי IVF3 על בסיס טבעי וגם על הורמונים והרופא לא מצליח.
פעם המחזור הקדים, דימום שלא נגמר ביוץ מקדים הורמנים משתנים וכל פעם משהו אחר ויוצא שאני עושה טיפול פעם בחצי שנה כבר 4 שנים.
החודש החליט הרופא ללכת על טבעי לפני נתן לי פרוגנובה 2 כדורים ליום 5 ימים ונרות 3כדורים אוטרוגסטן 200 5 ימים .
קיבלתי מחזור ואז הוחלט על טבעי
היום ביום ה 11 מתחילת המחזור עשיתי בדיקות דם ואולטרסנד
בבדיקת דם יצא התוצאה- אסטרדול 953 ופרוגסטרון 1.8
זקיק בגודל 16 נצפה ורירית הרחם בעובי 7
הרופא ביקש לעשות בדיקות דם ואולטרסנד ביום שלישי
והבנתי מאחות שמשהו לא בסדר ואם לא מבינים מה זה הזקיק וללכת לבדוק.
כמובן שאני כבר בלחץ ואני לא הבנתי מה השתבש כבר הפעם ואשמח
שתעזרו לי ותסברו לי מה קורה?
האם משהו לא טוב???
מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הבדיקות למעקב להחזרה על בסיס טבעי מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/05/2016הרופא שלך אמר לך נכון.
הזקיק של 16 הוא הזקיק המוביל וההורמונים בסדר גמור ואת לקראת ביוץ טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור בינדר תודה רבה
מורן02/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)