הנצה והריון. האם מהווה סיכון לעובר?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הנצה והריון. האם מהווה סיכון לעובר?
    רינת
    06/05/2016

שלום רב אני בת 30 , אחרי ארבעה כשלונות של ivf ולאחר שיחה עם רופא ביקשתי שיעשו לי הנצה והרופאה זרמה איתי . בהפריה האחרונה בוצע icsi והנצה . האם ההנצה יכולה להוות סיכון לעובר או חלילה לגרום למומים ??

ברוך ה' נקלטתי מהטיפול ואני בשבוע 8 אך לאחרונה נחשפתי למידע ברשת שדי הפחיד אותי אך לא היה לו מקור מחקרי ולכן שואלת כאן.

נ.ב בעבר הריתי מטיפול ivf ראשון גם באמצעות איקבי בלבד ולפני כשנה בivf רביעי . אני בטיפולים בגלל בעיית זרע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לקחתי אנטיביוטיקה או סטרואידים

רינת
    06/05/2016

חפרתי קצת בפורום וראיתי שהומלץ כאן הרבה לא לשקול את ההליך אלא אם כן גיל 40 או כשלונות חוזרים . מה זה אומר לגביי . אוףףף וגם הרופאים ביחידה לא נתנו לי חא אנטיביוטירה ולא סטרואידים . אני מדגישה שבאוך ה' אני בהריון עכשיו שבוע 8 . האם יש סיבה לחשוש ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה

רינת
    07/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנצה והריון. האם מהווה סיכון לעובר??...... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/05/2016

הטיפול שעברת לא גורם לשום מומים או סיכון לעובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו