פרוטוקול מוזר שאני לא מבינה מדוע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול מוזר שאני לא מבינה מדוע
    טליה
    06/05/2016

אני לפני החזרת מוקפאים התחלתי לקחת אסטרופאם כדור אחד ליום במשך 10 ימים רירית 8 אי-2 1400 אין זקיקים מובילים נאמר לי להפסיק אסטרופאם (אתמול)ולהתחיל 4 נרות אנדומטרין ביום ביום שלישי החזרה של בלסטו להזריק פרגניל 3 ימים אחרי החזרה להזריק דקא קצת לא מובן לי העיניין הרי לא בייצתי הרי האסטרופאם ואנדומטרין אמורים לדמות ביוץ למה להפסיק אסטרופאם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול מוזר שאני לא מבינה מדוע - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/05/2016

לא צריך להפסיק אסטרופם.
    מי שאמר לך להפסיק טעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אסטרופאם כדור אחד מספיק ?

טליה
    07/05/2016

אז למה להזריק פרגניל הרי הוא תומך הגופיף הצהוב ובמידה ואמשיך אסטרופאם אין גופיף צהוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול מוזר שאני לא מבינה מדוע - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/05/2016

בפרוטוקול תחליפי להחזרת עוברים יש לטפל באסטרוגן ופרוגסטרון.
    זריקות האוביטרל מיותרות ,אך יש רופאים שנותנים הזריקות, שלדעתי אין סיבה מוצדקת לכך כי אין גופיף צהוב כמו שכתבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו