שלום בנוגע לבעיית זרע- והקפאתו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום בנוגע לבעיית זרע- והקפאתו
    בדרך להפריה
    07/05/2016

התחלתי פרוטוקול ארוך על פרוברה/דקא/גונל/מונפור/אוביטריל בגלל בעיית זרע. עקב ניסיון העבר שבעלי כמעט ולא הצליח להגיע לזקפה ביום השאיבה החלטנו להקפיא זרע. העניין הוא שבעלי לוקח אנטביוטיקה מוקסילין עקב זיהום בשן ואנו יכולים להביא זרע רק בימים הקרובים משום שאני צריכה לקבל מחזור ואז בגלל שאנו דתיים יש גם עניין של ספירת ימים עד לטבילה וזה יהיה כבר סמוך לשאיבה ואם לא עכשיו לא נספיק. האם יש בעיה עם זה? זה יגרום לפגם בזרע? לאיכותו או למדדים תקינים?במידה ויש הריון- סיכון למומים? |(שכן עושים גם תוך כדי בדיקת זרע מאז הלידה שלי 6 שנים לא עשינו).
    בנוסף הייתי שמחה לדעת בוודאות, לזרע עם בודדים בתנועה כמה ימים צריכים להתנזר לפני מתן הזרע? (בעלון של אסותא רשום בין 7-10 ימים) ויש שיגידו 3 ימים, איך יודעים? תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בנוגע לבעיית זרע- והקפאתו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/05/2016

איני רואה ברירה אלא להקפיא מבעוד מועד גם בגלל הקושי בהפקתו,וגם בגלל איכות ירודה של הזרע על כל המשתמע,לכן אין בעיה בצעו זאת במועד הקרוב ,רצוי לפחות לאחר התנזרות של 3-4 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו