מינון גונאל האם מזיק לפעמים מאשר מועיל?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מינון גונאל האם מזיק לפעמים מאשר מועיל?
    רויטל
    10/05/2016

האם יש קשר בין מינון מתן התרופות (גונאל בהפרייה חוץ גופית) לבין השפעתם על איכות הביציות ואח"כ גם על העוברים. חברה קיבלה גונאל במינון 150 נשאבו לה אומנם רק 4 ביציות הוחזרו 2 - נקלטה עם תינוק בריא. ואלו אני בפרוטוקול הקודם קיבלתי גונאל במינון 225 נשאבו 13 ביציות, הופרו רק 4 מתוכם ז"א ש - 9 ביציות יצאו לא טובות לא חזקות לא שרדו.. כיצד אוכל להסביר זאת לרופא שמטפל, שאני מעוניינת באם ניתן להוריד מינון הזריקה כי מנת להשיג אוליי ביציות מועטות אך טובות שיניבו הפרייה. ממש לא חשוב לי בין אם יהיו מוקפאים או שלא, גם בעבר היו לי ולא נקלטתי מהם. אודה לתשובתך הכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

לירון
    10/05/2016

היי

גם אני אותו סיפור עם פרוטוקול כרזה וכלום לא שרד ובת משפחתי נשאבו ממש קצת ביציות ונקלט 2 לאחר שגם לה בדיוק אותו דבר קרה

זה מעניין השאלה עם זה לא מקרי וניתן להוכיח הבנתי שזה תלוי גם בגיל ובפרוטוקול הטיפולי אבל מעניין שזה קורה להרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון גונאל האם מזיק לפעמים מאשר מועיל? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/05/2016

חזקה על הרופא שלך שיבחר לך את המינון האופטימאלי על פי גילך והפרופיל ההורמונלי שלך,אחרי הכול מטרת הפרוטוקול הטיפולי הנה למקסם את הסיכוי בזכות מספר אופטימאלי של ביציות-עוברים,בחירה סלקטיבית של עוברים כמו בחסטוציסטים על מנת חהגדיל את סיכוייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו