מדוע אני לא מקבלת מחזור לאחר פרוברה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מדוע אני לא מקבלת מחזור לאחר פרוברה?
    מטופלת
    15/05/2016

פרופסורים יקרים שלום- אני לפני ivf פרוטוקול ארוך עם פרוברה. מחזור סדיר בדרך כלל בין 28-30 יום. ivf בגלל בעיות זרע בת 37. ביום ה19 רירית סדירה עם קו אמצע עובי- 10.4 . בשחלה ימינית- נצפה זקיק ממוטט בגוודל19*20 מ"מ. נצפו מספר זקיקים קטנים נוספים שחלה שמאל. הרופא התחיל פרוברה *2 ביום ה19 וביום ה21 הזרקת דקא. אני כבר 5 ימים אחרי סיום הפרוברה ולא קיבלתי אלא רק כאבי מחזור שבאים והולכים וכתמים ממש חלשים בניגוב כמו שהיו לי כאשר נקלטתי בהריונות הקודמים בivf. עשיתי בטא ואני לא בהריון. מה קורה לגוף שלי.בדרך כלל יום אחרי הרגשה כזאת אני מקבלת עכשיו כבר מספר ימים וכלום. יש לי חולשה וכאבי ראש אבל שייכתי את זה לחום של הימים האחרונים. אני מפחדת לקבל באיחור שמא נזריק גונל ומונפור ואגיע לשאיבה לפני שאספיק לטבול( אנחנו דתיים).תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע אני לא מקבלת מחזור לאחר פרוברה? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/05/2016

כנראה שתקבלי בטווח הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן צדקת.תודה רבה לך פרופ יקר.

מטופלת
    18/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן צדקת.תודה רבה לך פרופ יקר. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/05/2016

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו