שאלה דחופה למחר...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה למחר...
    לימונית
    14/05/2008

ד"ר שלום רב,
    נמצאת לפני IVF ראשון. פרוטוקול ארוך. מחר בדיקות ראשונות לאחר הגירוי במנוגון שהחל ב9/5.
    על פי מחזורי טיפול קודמים של הזרעות, בטיפול הראשון לקראת ההזרעה הראשונה היה מעין גירוי יתר, אך בשני הטיפולים לאחריו דווקא לא צמחו הרבה זקיקים.
    לאור העובדה שהפעם הוגבר אצלי המינון של המנוגון - 3 ימים של 5 אמפ' ושאר הימים 3 אמפ', יש לי תחושה שאולי הושג כבר הגירוי הדרוש (נפיחות רבה מאוד בבטן). לאור זאת, ברצוני לדעת, האם כאשר אגיע מחר לא.ס ולבדיקת הדם, האם ייתכן שיתברר שאני בדיוק בשלב המתאים לשאיבה? (קרה לי פעם בהזרעה שבדיוק אותר השלב הלוטאלי ולכן ביקשו אותי להישאר להזרעה באותו היום)ואם כן, האם ייתכן ויגידו לי להישאר מחר בבוקר לשאיבה, ללא צום(האם בכלל נדרש צום לפני?) וללא אוביטרל?
    במידה ויש סיכוי שכזה - האם לקחת בבוקר לפני בואי את הדקפפטיל או לחכות?
    אודה על תשובתך המהירה.

בתודה מראש,
    לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה למחר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימונית שלום

פרופ' שחר קול
    15/05/2008

לא. במחזור דיכוי ארוך הסיכוי לביוץ ספונטאני הוא קטן. אם יהיה מצב כזה השאיבה תתבטל.
    מציע להמשיך בטיפול כפי שנקבע לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו