מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה ושאלה חשובהמור14/05/2008
היום החזרתי עובר אחד לצערי מתוך שתיים אחד לא שרד. b עם חלוקה של 5 תאים נכנס לגופי. הרופא אמר לי כי כרגע אנו עומדים על שתי מחזורים עם ארבעה או חמישה החזרות ובנתיים לא נתפסתי אני בת 33 ללא עבר של לידות ולא הפלות הרחם בסדר בצילום שנעשה בפעם הראשונה שנבדקתי לפני שהתחלתי את ההפריות מחודש יוני האחרון אך היום הוא אמר לי כי בצילום דאז ראו חסימה בחצוצרה הימנית לטענתו החצוצרה בטיפולי פוריות אינה מהווה כלי חשוב חוץ מזה שבהחזרות יכול להיות שבגלל שהתווצרו נוזלים יש עיכוב לעובר ולכן הוא לא נקלט לטענתו אם ובמקרה והפעם העובר לא יקלט יצטרכו להוריד לי את החצוצרה אני הייתי בשוק בעלי עבר וסקטמי כך שבטוח שנבצע טיפולי פוריות אך להוריד לי חצוצרה אני מרגישה כי יאבד לי משהו מחלקי הרבייה שלי שבמצב רגיל לא הייתי צריכה להוריד אני לא יודעת מה לעשות כמובן שנקווה כי ההחזרה הזן תקלט והרופא רוצ לעשות לי צילום חדש אך מה עליי לעשות ולהחליט יש פתרון אחר? רב אחד אמר לי כי כנראה הייתה לי התקררות בעבר והיה לו פיתרון טבעי לחממם לי את הרחם מה שלא עשינו כי התחלנו בתהליך ההחזרה ולא רציתי לערב זאת ברפואה למי עליי להקשיב אולי הפיתרון הטבעי יעזור לי (חימום הרחם עם תבלין מסוים) אני יודעת שזו סוגייה מוזרה אך תנו לי דעה נוספת בבקשה ודחוף !!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור שלום
פרופ' שחר קול15/05/2008אם החצוצרה מורחבת ומלאה בנוזל כמו בלון, עדיף לכרות אותה. במצב כזה החצוצרה גורמת נזק גדול, ולא תועיל לך בהמשך.
חימום הרחם עם תבלינים לא יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)