זקיקים צעירים-זקוקה לעצת מומחה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים צעירים-זקוקה לעצת מומחה
    אלין
    18/05/2016

שלום, אני בגיל 26 (לאחר הריון תקין לפני כ-5 שנים) לאחרונה התחלתי IVF לאחר הזרעות שכשלו.
    בטיפול האחרון והראשון שעשיתי פרוטוקול קצר (גונל-אח"כ מונופור וצטרוטייד) שאבו לי 20 זקיקים והפרו חלק בשיטה טבעית וחלק בשיטת מיקרומניפולציה.
    מה שהיה בשיטה טבעית(זרע וביצית באותה צלוחית) לא צלח בכלל ומהמיקרומניפולציה שעשו ל9 ביציות התחילו להתפתח 6 אבל רובם לא היו במצב טוב ובהחזרה הוחזר לי 1 שהיה נראה הכי בסדר מכולם לדברי הרופאה היה עוד אחד שהוא היה "בערך" בסדר וקיוו להקפיא אותו אבל לאחר מכן נמסר לי שהוא לא המשיך להתפתח והוא נזרק לפח ביחד עם שאר ההפריות שלא התפתחו תקין.
    לדברי המעבדה הזקיקים שלי היו צעירים מדי...
    רציתי לדעת האם יש סיבה לכך שהזרע לא מצליח להפרות ביצית בשיטה טבעית? האם יש פתרון?
    מה זה אומר זקיקים צעירים מדי והאם יש דרך לפתור את הבעיה שלי? פרוטוקול ארוך יעזור או שאולי דווקא פרוטוקול טבעי?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקים צעירים-זקוקה לעצת מומחה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/05/2016

יתכן שיהיה צורך לתת לך פרוטוקול מתון יותר כדי לאפשר הבשלה יעילה יותר של הזקיקים כדי שגם גרעין התא וגם הציטופלסמה הסובבת אותו יבשילו ויאפשרו הפריה בשתי השיטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו