ציסטה צלולה - האם יכולה להפריע?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה צלולה - האם יכולה להפריע?
    סיגל
    22/05/2016

שלום רב
    מאז שהתחלתי את טיפולי הפוריות, כבר באולטרסאונד הראשון, התברר שבאחת השחלות יש לי ציסטה בגודל של כ-3.5 ס"מ, צלולה.
    היא לא גדלה, אבל גם לא נעלמת, כבר כ-6 חודשים לפחות (מאז שאני יודעת עליה...).
    לפי בדיקות הדם והמעקבים לא נראה שיש לה השפעה הורמונלית כלשהי, והמשכנו בטיפולים כרגיל.
    עם זאת, אחרי 5 הזרעות שלא הניבו הריון (2 הזרעות טבעיות ו-3 הורמונליות עם תגובה שחלתית מאוד יפה לכאורה)- אני שואלת את עצמי האם הציסטה בכל זאת מפריעה למשהו?
    האם יכול להיות שלציסטה כזאת יש השפעה כלשהי על איכות הביציות, או על סיכויי ההשתרשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה צלולה - האם יכולה להפריע? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2016

לא סביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת

סיגל
    24/05/2016

הבנתי שבמקרה של ציסטות הרבה פעמים ממליצים לקחת גלולות כדי לסייע בהעלמתן.
    מדוע במקרה שלי זה לא נעשה? איני מטילה ספק במומחיות הרופא שלי, חלילה, פשוט מעניין אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו