מבנה ציסטי לקחת גלולות או לא? לאחר 2 הזרעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבנה ציסטי לקחת גלולות או לא? לאחר 2 הזרעות
    דניאל
    22/05/2016

שלום
    אני אחרי 2 הזרעות
    לצערי קיבלתי מחזור ומעקב זקיקים ראשון במחזור זה היום נאמר שיש לי מבנה ציסטי צלול בגודל 42*38 (יום רביעי למחזור). נאמר לי שזו תופעת לוואי של ההורמונים.
    נאמר לי ע"י האחות שהרופאה אמרה שלא ניתן לטפל במחזור זה
    אלא אם כן אני מעוניינת לקחת גלולות ל10 ימים בכדי שיגיע המחזור הבא כדי שהמבנה הציסטי ייעלם.
    יש לי כמה שאלות :
    1. יש משמעות לאם אתחיל את הגלולות עוד יומיים ולא מחר?
    2. האם זה יש חשיבות לעשות את זה כדי שההזרעה השלישית תהיה סמוכה לראשונה והשניה (האם זה מגביר את הסיכוי כי ההורמונים קצת נשארים בגוף מהזרעות קודמות)
    3. זה בטוח ייעלם במחזור הבא?? בעבר ללא קשר להריון בכלל היתה לי ציסטה שהיה חשש שהיא אנדומטרייוזיס בגודל דומה. והיא נעלמה תוך שני מחזורים והוסבר לי שזה לא אנדו
    המון תודה על המענה
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבנה ציסטי לקחת גלולות או לא? לאחר 2 הזרעות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2016

1.התחלת הגלולה עד ליום החמישי למחזור.
    2.המטרה לאפשר טיפול בטווח זמן קצר יותר ע״י סיוע להעלמות הציסטה לפני המחזור הבא
    3.הסבירות גדולה שהציסטה תעלם לקראת הטיפול הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה. שאלה קטנה נוספת

דניאל
    22/05/2016

לקיחת הגלולות מסייעת להקטנה של הציסטה? או שהיא תקטן באותה מידה ללא הגלולות פשוט במחזור הבא?
    המון תודה על המענה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה. שאלה קטנה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2016

היא עשויה לקטון גם לחא נטילת הגלולות,אולם משל הזמן להתאפסות הציסטה עלול להתארך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דניאל
    23/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו