מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות כדי להיכנס להריון?שירה25/05/2016
שלום לרופאים היקרים, בת 25 בטיפולי ivf ,בעלי בן גילי, עקב מורפולוגיה ירודה. ברקע שלי הכל תקין כולל צילום רחם היסטרי סקופיה , בדיקות הורמונליות, גנטיות וכו .. שני מחזורי ivf- במחזור ראשון 21 ביציות 13 הופרו, 3 החזרות(2 טריים של יום 3,2 מוקפאים + בלסטוציסט - שק הריון ריק ללא עובר ועוד בלסטו שלא נקלט,הפלה בעזרת ציטוטי בוצע. היסטרי סקופיה שנייה לראות שלא נשאר כלום הכל תקין. מחזור שני - גירוי יתר ואשפוז הוחזרו שני עוברים טריים של יום 3 ללא הריון. החזרה שנייה במחזור הזה 4 מוקפאים ללא הצלחה יש לציין כי רק שני הטריים היו דרגה ab השאר bc הם הוקפאו ביום ה4 אך היה להם תאים של היום ה3 וגם בהפרשה הם איבדו תאים בין 2-3... 4 מוקפאים הוחזרו ואחד לא נקלט.. יש לציין כי הרירית שלי גם טובה מאוד מגיעה ל 11-12 ממ . עכשיו לוקחת חודש הפסקה..מחכה לתשובות בדיקות קריוטיפ של בעלי.. ותרבית זירמה, קיבלתי אתמול תוצאות בדיקה של הזרע.. אחרי חצי שנה מהאמבוליצה שהוא ביצע..והמורפולוגיה עלתה ל4 אחוז.. גם שאר הנתונים עלו אני שולחת את הבדיקה ובבקשה תציעו לי מה לעשות כי אני אוהדת כל כיוון מה אני יכולה עוד לעשות כדאי להגיע להריון המיוחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשךךךךךךך
שירה25/05/2016הטריים היו של יום שלוש לא של יום שניים ככה זה יצא בכתיבה... יכול להיות שאני צריכה להחזיר רק בלסטוציסט ים??????????????? יש אפשרות שיום מספר שלוש של העוברים לא עובד עליי פשוט???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשךךךךךךך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/05/2016בדיקת הזרע תקינה,הייתי שוקל לבצע בדיקת זרע חהלוספרם כדי לבחון אם קיימים שברים ב-DNA של הזרע לצורך בחירת זרע סלקטיבית בעת ביצוע ה-ICSI(בשיטת ה-IMSI או ה-PICSI)בכל מקרה החזרת בלסטוציסט לאחר מעקב באמבריוסקופ עדיפה,יתכן ויש לשקול ביצוע מילום רחם לשלול בעיה חצוצרתית שנוצרה בעקבות ההפלה (הידרוסלפינגס)המקשה על ההשתרשות,כמובן שיפור האיכות הטיפול ומניעת גירוי יתר שחלתי המזיק לכשעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה25/05/2016ההפלה הייתה בשבוע ממש מוקדם שבוע 8 היה רק שק ולאחר מכן הציעו ביסטרו סקופיה לעשות לראות שלא נשאר כלום ולא היה כלום האם בכל זאת עדיף צילום רחם? לגבי ההלסופרם אנחנו עושים את ההפריות בicsi מה זה imsi??????תמיד בבחירת הזרעים יוצא זרעים ברמה מצויינת אנחנו עשינו מיון אצל בר טוב....אבל עדיין לא יוצא עוברים בדרגה מעולה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיפה יש אבריו סקופ ????
שירה25/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשבתי לך
שירה25/05/2016קבעתי צילום רחם לחודש הזה עדיף לעשות כבר עכשיו מאשר טיפול נוסף שחס וחלילה עם יש משהו שלפחות נדע את זה מוקדם... תודה על ההצעה אבל אשמח שתענה לי אני עשיתי צילום רחם בנובמבר ואז היה הכל תקין וחודש לאחר מכן בטיפול נקלטתי להריון עם שק הריון הריק ואז ביצעתי הסטרוסקופיה... ויצא תקין .. פשוט הצילום לא היה לי נעים אז אם אפשר בכל זאת להמנע מזה והסטרוסקופיה מספיקה אמי אשמח לתשובה.....חות מזה רציתי לשאול באיזה בתי חולים אתה מקבל??? ואיך זה הולך אצלך הטיפול איך ניתן לקבוע בפגישה? אני כרגע בהדסה עין כרם והייתי ממש רוצה לשמוע עוד יעוץ או כמובן לעבור אלחך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן מבדיקת זרע כזו להכנס להריו
שירה25/05/2016להריון טבעי??או לנסות הזרעה + החזרת עוברים על בסיס טבעי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם ניתן מבדיקת זרע כזו להכנס להריו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2016לאור ההפלה שחווית יהיה בהחלט ערך מוסף לביצוע צילום הרחם,באשר לבחירת הזרע באמצעות המעבדה בבר אילן בחירה זו עשויה לספק את האיכות האופטימאלית של הזרע לצורך הפריה.אשמח לתת לך חוות דעת נוספת - התקשרי אליי לטלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה26/05/2016אז לא צריך לבצע בדיקת הלוספרם? מה עם הריון טבעי במצב שאם אחרי צילום הכל תקין ובדיקת הזרע בסדר יש אפשרות להריון טבעי או הזרעות או הפריה?? ממש תודה לך
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/05/2016כל האופציות פתוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי...
שירה21/06/2016הרופא שלי המליץ לי לפני הטיפול ביום של הוסת לעשות פיפל... למרות שברירית שלי סדירה לחלוטין.. מה עוזר בעצם הפיפל? האם יש סיכוי יותר טוב? כמו כן החליף לי מגונל אף למנופור מה זה שונה בניהם? בגונל הייתי מגיעה ל21 ביציות בפעם הראשונה 13 הופרו ובפעם השניה רק 7.. עכשיו לפני הפעם השלישית נורא חוששת אני צעירה בת 25 לא מבינה מדוע לא נקלט!! בשאיבה מס 1 היה הריון אבל שק ריק וכמו שציינת עשיתי צילום רחם חוזר והיה תקין לחלוטין.. מורפולוגיה עלתה מאפס לארבע אחוז... מה ניתן עוד לעשות?????
שירה21/06/2016הרופא שלי המליץ שיעשה לי החזרה מדורגת של הטיים הראשון אחרי 24 שעות והשני אחרי 72 שעות יש לציין כי פעמיים הטריים החזרתי שני עוברים של יום שלישי ושניהם לא צלחו... ההריון שהיה שק הריון כנראה היה מבלסטו קפוא באותו מחזור טיפול כי החזירו שניים של יום שלוש ועוד בלסטו שגדל . אני חולקת על דעתו של הרופא והייתי רוצה לגדל את כולם לבלסטו ולהחזיר שניים מה דעתך?? ורציתי לשאול עם לבעלי יש דלקת בגרון והוא לוקח אנטיביוטיקה זה אמור להשפיע????על הזרע??
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/06/2016הגישה העדיפה לבחירה אופטימאלית של העוברים היא לגדלם לשלב בלסטוציסט תוך מעקב באמבריוסקופ-בגילך ולאור מספר העוברים המתקבלים טוב תעשי אם תחזירי בלסטוציסטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן יש אמבריוסקופ
שירה21/06/2016היכן שאני מטופלת בהדסה עין כרם לפי ידיעתי אין את זה שם. איפה יש
היכן יש אמבריוסקופ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2016בבילנסון,באסותא ת״א
שירה23/06/2016היי פרופסור תודה על תשובתך! הייתי צריכה לקבל ווסת כבר לפני חמישה ימים... בחיים המחזור ךא מאחר לי ואפילו מקדים ביום יומיים.. ווסת סדירה מחזור כל 27-28 יום! עשיתי צילום רחם החודש עקב זה שהצעת לי לעשות עקב השק הריון ריק שהיה וההפצה בעזרת ציטוטק לפני כארבע חודשים .. בצילום רחם הקודם לפני כחצי שנה לא זוכרת שהיה לי איחור כלל אף קיבלתי ווסת במועד והתחלתי טיפול הורמונלי להחזרת מוקפאים.. מה הסיבה לכך??? האם יתכן שהצילום הפעם גורם לי לאיחור כזה???יש לציין כי מידי פעם יש הכתמןת חומות בהירות ממש... בניגוב וזהו... מה זה??מודאגת שהצילום פגע לי בןןסת
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/06/2016סביר להניח שאם אינך בהיריון הסיבה קשורה בצילום שביצעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה יכול להיגרם נזק???
שירה23/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיל זה הגיוני
שירה23/06/2016שפעם קודמת לא היה לי כלל איחןר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף לחוצה אודה לתשובה
שירה23/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)