כאבים בלתי מוסברים בשלב הלוטאלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים בלתי מוסברים בשלב הלוטאלי
    הילה
    29/05/2016

שלום רב, בת 36. לפני שנה וחצי ילדתי מטיפול הפריה מוצלח. לא נמצאה סיבה לאי פריון אצלי או אצל בעלי. במהלך השנה האחרונה אנו שוב בטיפולים. במהלך החודשים האחרונים אני מתעוררת באמצע הלילה מכאב בטן חזק שמרגיש כמו ציר ברקסטון. הכאב נמשך כשעה שלמה. ללא דימום או הכתמות.
    לאחר החזרת עוברים טריים זה קורה לי ביום 6-7 להחזרה. בהחזרת בלטוסיצטים תקף אותי הכאב 4 ימים לאחר ההחזרה.
    מבקשת לציין שהכאב קיים גם בחודשים בהם היו עוברים מוקפאים וגם בחודשים בהם היה מחזור רגיל ללא טיפול, גם בחודש שבו שונה הפרוטוקול.
    אני לא סובלת מ- אנדומטריומה.
    האם יכול להיות שמה שאני חשה זו עליה ב- פרוסטגלנדינים > משמע שהרירית מתפרקת?
    אם לא, מה הסיבה לכאב שאני מרגישה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלתי מוסברים בשלב הלוטאלי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/05/2016

קשה לענות על השאלה.
    צריך לבדוק אותך בזמן הכאבים כדי להבין את מקורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי במוקד נשים ולא נמצא כלום

הילה
    29/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי במוקד נשים ולא נמצא כלום - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/05/2016

הרופא שבדק אותך במוקד היה צריך לנסות לעלות על הבעיה ולא להגיד שלא מצא כלום כאשר יש לך כאבי בטן.
    אי אפשר לענות לך על השאלה בלי לבדוק אותך בזמן אמת.
    מי שבדק אותך לא השכיל לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

הילה
    30/05/2016

במוקד נבדקתי על ידי טכנאית אולטרסאונד ולפני כן עשיתי בדיקות דם. E2 ופרוג היו תקינים. אני לוקחת אנדומיטרין כתמיכה .במוקד נבדק כיוון של גירוי יתר ונשלל. שוחררתי עם המלצה ללקיחת משכך כאבים במידה והכאב יחזור. האם בכל זאת תוכל לפרט מה כן זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך מבקשת לשאול

הילה
    31/05/2016

במוקד נבדקתי על ידי טכנאית אולטרסאונד ולפני כן עשיתי בדיקות דם. E2 ופרוג היו תקינים. אני לוקחת אנדומיטרין כתמיכה .במוקד נבדק כיוון של גירוי יתר ונשלל. שוחררתי עם המלצה ללקיחת משכך כאבים במידה והכאב יחזור. האם בכל זאת תוכל לפרט מה כן זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך מבקשת לשאול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    31/05/2016

כשאת מכותבת שטכנאים אמרה מה שאמרה זה לא אומר כלום כי היא לא מבינה מה זה יכול להיות כי היא רק עושה אולטרה סאונד ובמכשיר זה לא רואים את הסיבה לכאב.
    את היית צריכה לפנות לרופא שלך שנתן חל הטיפול ושיבדוק ויעריך מה קורה.
    אי אפשר לומר כלום בלי בדיקה של רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי גם על ידי רופא במוקד נשים

הילה
    31/05/2016

ביגאל אלון, הוא עשה בדיקה מקיפה גם ידנית גם אולטרסאונד ולא מצא כלום. יכול להיות שאלו תנודות ברמות ההורמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי גם על ידי רופא במוקד נשים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/06/2016

אם אין ממצאים אז זה קשור לפעילות ההורמונלית שלך ולמכלול הטיפולים.כנראה שיש תגובה כזו לתרופות שונות שאת לוקחת.
    את יכולה לבד לשים לב מתי זה קורה ואחרי איזה תרופות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו