כתמים לא מובנים לפני מחזור מודאגת!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כתמים לא מובנים לפני מחזור מודאגת!
    מאי
    29/05/2016

קורה לי הפרשות דמיות בדרך כלל הפרשה בצבע ורוד אך גם אדום קטנה בניגוב יומיים שלושה לפני מחזור נפסק לחלוטין ואז מקבלת מחזור החודש קרה לי שבוע לפני מחזור הפרשה דמית כזאת ואז עוד הפעם יומיים לפני מחזור ואז קיבלתי ממש מודאגת עשיתי פרופיל הורמונלי יצא תקין ממה זה יכול לקרות והאם זה יכול למנוע כניסה להריון מנסה כבר להיכנס להריון ולא מצליחה מה זה יכול להיות ,בת 30

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים לא מובנים לפני מחזור מודאגת! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/05/2016

צריך לבצע מעקב אחרי המחזור הסדיר על ידי בדיקות אולטרה סאונד ודם כדי להבין מה הבעיה.
    גן בדיקת זרע חשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה

מאי
    29/05/2016

אני עושה מעקב זקיקים ובדיקת דם כבר ארבע חודשים. אז מה צריך לבדוק בדיוק באולטרסאונד ובבדיקות דם,ובקשר לבדיקת זרע אני ילדתי 2 לידות ונקלטתי מהר בצורה טבעית ,לפני שנתיים נכנסתי להריון שלישי והיתה לי הפלה טבעית בשבוע 6 לא לקחתי כלום מנסה להיכנס כבר כמעט שנה ולא מצליחה ואז התחילו לי הכתמים האלה ואני ממש מודאגת יכול להיות שהזרע נחלש גם עם הייתי בעבר בהריונות וזאת הוכחה לזה שהזרע היה בסדר האם הזרע יכול להיחלש עם הזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/05/2016

הזרע לא נחלש ואת צריכה להיות בהריון.
    צריך לבצע מעקב ביוץ ובשביל כל יש לפנות לרופא המטפל שיסביר לך איך זה נעשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שוב,לא כל כך הבנתי

מאי
    30/05/2016

אני בודקת ביוץ אבל לגבי הכתמים מה אני צריכה שיבדקו לי בדיוק ממה זה יכול לקרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו