הפלות חוזרות - חוות דעת וייעוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות - חוות דעת וייעוץ
    לירון
    30/05/2016

פרופ' שלום

לפני 6 שנים התגלה פקטור 5 לאחר 4 הפלות בשבוע 5 בדיוק.
    הריון 5 היה דימום משבוע 5 עם קלקסן עד שבוע 37 .

רקע פריון משפחתי : אימי -2 אחיותי גם עם פקטור 5 שהתגלה במקרה שלי ואף אחת לא הזריקה קלקסן . כולנו נכנסו להריון בנסיון ראשון להרות.

אמורה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית עקב הידבקויות מאחר ולא הצלחתי להרות בנסיון IVF ראשון והזרעות. בבהיסטרוסקופיה אבחנתית הכל היה תקין חוץ מהידבקות קטנה . צילום רחם תקין

בהיותי בת 6 עברתי ניתוח תיקון שסתומים בדרכי השתן והיה ניתוח ממש בבטן תחתונה . מאז ועד היום תמיד בבדיקות יוצא שיש לי דלקת גם כשאין .

קראתי בספר רפואי שלול להיות קשר להפלות עקב חיידקים בעקבות ניתוח בטן תחתונה וצריך יעוץ עם נפרולוג .

אודה על חוות דעת מה דעתך? כל הבדיקות האפשריות תקינות מלבד פקטור 5 אבל אחיותיי שנמצאות כרגע בהריון ללא קלקסן אז אני לא יודעת עם הסיבה להפלות בגלל שלא הייתי עם קלקסן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות - חוות דעת וייעוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/05/2016

כל ההמלצות שקיבלת שרירות וקיימות ופעלי בהתאם להמלצות הרופא ללא קשר לאחיותייך,היות ולמרבה הצער אצלך נתגלתה המוטציה בהקשר לקרישיות היתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי- לא הבנתי אותך

לירון
    30/05/2016

פרופ' תודה על תשובתך

לא הבנתי אות בקשר לאחיותיי גם להם התגלה פקטור 5 ולא היו הפלות בהריונות..

ולחגבי הניותח בהיותי ילדה האם לדעתך האפשרות קיימת שזה כן קשר להפלות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי- לא הבנתי אותך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/05/2016

הביטוי שח המוטציה של הגן לפקטור הנדון עלול להתבטא במורה שונה אצל אנשים שונים,לניתוח שעברת ביחדותך אין קשר חהפלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו