הפלות חוזרות שאלה בנושא הריון שישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות שאלה בנושא הריון שישי
    מיט
    05/06/2016

בוקר טוב לכם,שאלה בנוגע להפלות חוזרת אני בת 28 בעברי 4 הפלות חוזרות כאשר חלקן מהריון ספונטני חלק מivf. הריון חמישי שהיה מivf הסתיימה בלידה תקינה יש לציין שבתחילת ההריון היו לי דימומים כבדים שהתגלו כהמטומה וניתנו לי מלבד התמיכה זריקות פרוגסטרוןעד שבוע 12 אחת לשבוע. לגבי ההפלות החוזרות בוצעו כל הבדיקות האפשריות שהדבר היחיד שהסיקו שיש לי פקטורליידן 5 הטרוזיגוטית ובהמלצת המטולוגית לא טופלתי לאורך ההריון בשום דבר.הריון נוכחי 6 במספר היה ספונטני לאחר שנצפה שק הריון עם עובר ודופק שוב התחילו דימומים והדופק פסק ועברתי גרידה, אני כבר אובדת עצות מה עליי לעשות? במידה והיו נותנים לי את טיפולי התמיכה של הזריקות יש סיכוי שההריון היה שורד?אודה לתשובתכם תודה רבה.כבראובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות שאלה בנושא הריון שישי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/06/2016

יתכן שיהיה צורך להתייעץ עם המטולוג בקשר לאשפרות של מתן קליקסן כבר במהלך טיפול ההפריה מייד למחרת השאיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיט
    05/06/2016

תודה על התשובה ובמידה וההריון ספונטני כמו ההריון האחרון? זריקות פרוגסטרון היו יכולות להציל את המצב כמו שרשמתי שקיבלתי בהריון החמישי שהסתיים בלידה תקינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/06/2016

תמיכה באמצעות זריקות פרוגסטרון ומתן קליקסן באים בחשבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו