מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי PCO בבדיקת האולטרסאונדגילת06/06/2016
ביצעתי היום US - שחלה ימנית תקינה ושמאלית PCO? האם יתכן מצב כזה? יש לציין שזו פעם ראשונה שאומרים לי PCO ואני בגיל מבוגר. האם זה נובע מההורמונים שלקחתי בטיפולי IVF ? והאם ניתן במצב כזה להחזיר עוברים מוקפאים? האם זה לא משפיע על ההשרשה והאם זה לא גורם להפלה חס ושלום?
אשמח לתשובות על כל השאלות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי PCO בבדיקת האולטרסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/06/2016לא מדובר בתסמונת אלא בחזות פוליציסטית של השחלה באולטרסאונד,לכן לא אמורה להיות כל בעיה בהקשר לטיפול הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך
גילת08/06/2016יש לציין שאני בגיל 48 , עד עתה היו לי מחזורים סדירים פחות או יותר אך עכשיו יש לי איחור במחזור- פעם ראשונה- של 20 יום, האם זה מצב נורמלי? מחזור אחרון היה ב21.4, האם יתכן שהפסיק המחזור בבת אחת או שהוא קצת השתבש?
להלן בדיקות הדם: P- 0.72
E2- 372.1
בבדיקת US - רירית סדירה מעובה הודגם שרירן I/M קרוב לפונדוס בגודל 1.9-2.5,
שחלה שמאלית PCO? ימנית תקינה ללא נוזל חופשי באגן.
1. האם הממצאים האלו מסבירים את האיחור במחזור? האם אני אמורה עדיין לקבל מחזורים? או האם אני בגיל המעבר?
2. בנוסף יש לי מחר בדיקת MRI שד שאמורה להתבצע ביום 7-14 למחזור ואם לא מבצעים בזמן הזה בדיוק יכולים להיראות ממצאים שלא קיימים (כך הוסבר לי). לכן השאלה האם מבחינת ההורמונים זה זמן טוב לבצע את ה MRI שד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף.
גילי08/06/2016בדיקת ה MRI מחר, אשמח לתשובות בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/06/2016אני סבור שאת יכולה לבצע את בדיקת ה-MRI,ואיני סבור שעדיין הנך בבלות שחלתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)