מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלות לפני ivf ראשוןאני10/06/2016
היי
נקבעה לי שאיבה ליום שני הקרוב.
ביום הרביעי למחזור התחלתי עם גונאל 150 וציטוטרייד למשך 3 ימים.
ביום השביעי למחזור לאחר מעקב זקיקים הרופאה החליטה להפסיק עם גונאל ולהתחיל מונופור 225 וציטוטרייד.
היום מעקב זקיקים :
זקיקים : 16, 11, 10
רירית: 6.5
E2- 447
Lh- 1.4
Prog - 1.8
נאמר לי היום מונופור 225 וציטוטרייד ומחר רק מונופור ובהמשך היום אקבל הוראות לגבי אוביטרל ודקפפטיל.
האם התזמון נכון לפי הבדיקןת? הזקיקים יהיו מספיק בשלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר שאלות לפני ivf ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2016מדובר בפועל בזקיק אחד,שאר הזקיקים הקטנים הנם חסרי משמעות פרוגנוסטית גם אם יתקבלו מהם ביציות לא בשלות-לגבי הזקיק המוביל האחד מתקבל הרושם שהתיזמון הולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוראות שקיבלתי
אני12/06/2016מחר שאיבה בשעה 18:45
היום בחמש לפנות בוקר לקחתי 2 מזרקי דקפפטיל
ובשבע בבוקר לקחתי אוביטרל
האם התזמון נכון לפי בדיקות הדם והאולטרסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוראות שקיבלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/06/2016מתקבל הרושם שהתיזמון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני13/06/2016מהי לדעתך תגובה הולמת לכמות זקיקים לטיפול ivf למישהי כמוני עם fsh 15?
אני עם זקיק מוביל אחד ועוד שניים קטנים שגם אותם ישאבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2016למרכיבי התגובה ישנם מספר משתנים-בינהם גיל ,רמת ה-FSH,מצב ה-BMI,מינון גונדוטרופינים,ופרוטוקול טיפולי.
כאמור המרכיב המכריע הנו רמת ה-FSH לכן ציינתי שהתגובה הנה הולמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אני13/06/2016היום בשבע בערב שאיבה
2 מזרקי דקםםטיל אתמול בחמש בבוקר ואוביטרל אחד אתמול בשבע בבוקר
זאת אומרת שהיום אני צריכה להיות בביוץ?
איך זה שאני לא מרגישה את הביוץ ואין הפרשות?
בדכ כל חודש אני מזהה לבד את הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובנ
אני11/06/2016הרופאה שלי רוצה גם לשאוב את הזקיקים הקטנים . האם יש מה לעשות איתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובנ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/06/2016הערך הטיפולי המוסף שלהם נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)