קיבלתי תוצאה של בדיקה שעשיתי .....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קיבלתי תוצאה של בדיקה שעשיתי .....
    סיון
    14/06/2016

שלום , חליתי בעבר וקיבלתי כימותרפיה, קיבלתי כל תקופת המחלה זריקת דקאפפטיל ולאחר עשרה חודשים אחרי המחלה קיבלתי מחזור, עשיתי בדיקת Anti mullerian hormon והתוצאה יצאה Anti mullerian hormon <0.16 UG/L, האם זה אומר שאני עקרה ולא יכולה להביא ילדים? האם במצב כזה אם ארצה הפרייה עם הביציות המוקפאות שלי גם זה לא אפשרי? אשמח לתשובה בבקשה... אציין שאני הולכת לרופא עם התוצאה רק בעוד חודש התור אליו.. אבל בבקשה אשמח לשמוע פירוש לתוצאה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבלתי תוצאה של בדיקה שעשיתי ..... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/06/2016

הבדיקה מעידה על רזרבה שחלתית נמוכה ביותר,לכן קיומן של הביציות שהוקפאו יכול לשמש בסיס לטיפול על מנת להרות מביציותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבדיקת הורמון ששאלתי

סיון
    15/06/2016

אמרת שהריזרבה שחלתית שלי נמוכה, אבל לאחר הבדיקה חודש אחריי קיבלתי מחזור לראשונה אחרי עשרה חודשים שלא קיבלתי, והמשכתי לקבל שוב פעמיים מחזור, האם הבדיקה משתנה מפעם לפעם? כלומר האם הבדיקה לא נחשבת עדכנית כרגע משום שקיבלתי מחזור אז ההורמון הזה השתנה? או שהבדיקה נחשבת קבועה והיא תישאר לצמיתות בהמשך חיי למרות שהמחזור חזר? דבר נוסף.. זה ממש מראה על אין סיכוי להיכנס להריון טבעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

סיון
    15/06/2016

אני מצטערת שאני מטריחה אבל פשוט מאוד מודאגת..אני סה״כ בת 22 וכבר נגזר דיני בעניין.. הרגע קראתי באתר רפואי, שגם אם רמת הAMH נמוך אז הסיכוי אפילו להיכנס להריון דרך הפרייה זה נמוך מאוד .. וזה נחשב גזר דין סופי שאי אפשר להיכנס להריון.. האם זה נכון?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבדיקת הורמון ששאלתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/06/2016

הערכה היא שהבדיקה משקפת את הרזרבה השחלתית שלך ללא קשר למחזורים שהופיעו,ובמובן זה מהווה אינדיקציה לסטטוס השחלתי שלך בהווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו