מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הידרוסונוגרפיהקרן14/06/2016
שלום
לאחר הניתוח הקיסרי לפני כשנה וחצי החלו לי דימומים בלתי סדירים וכאבי בטן גם שלא בזמן הווסת. ההיסטרוסקופיה האבחנתית יצאה תקינה- רחם נקי, אך עדיין הדימומים והכאב. הומלץ לי לעשות בדיקת הידרוסונוגרפיה. קראתי קצת על זה ברשת ואני מתה מפחד מהבדיקה.
שאלותיי:
1. אם ההיסטרוסקופיה האבחנתית יצאה תקינה כדאי לעשות את בדיקת הידרוסונוגרפיה?
2. האם לאור העובדה שחודש הבא אני רוצה לשוב לטיפולי הפוריות כדאי לבצע את הבדיקה החודש?
3. האם מבחינת הכאב והחשש לזיהום והתשלום היקר "שווה" לי להסתכן ולעשותה? מפחדת מחלילה זין וכאבים
אני ממש אובדת עצות. לא יודעת מה להחליט...
אשמח לעצתכם. תודה, קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הידרוסונוגרפיה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/06/2016לאחר היסטרוסקופיה הבדיקה הזו היא חסרת ערך,המידע המתקבל ממנה הוא פחות מזה של היסטרוסקופיה-לסיכום הבדיקה מיותרת וניתן לך מצג לא נכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
קרן15/06/2016תודה על המענה.
אז מה אתה מציע לי לעשות לאור הדימומים וכאבי הבטן ונוכח העובדה שהיהסטרסקופיה האבחנתית יצאה תקינה? יש בדיקה אחרת מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתגובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2016לאור נתוני ההיסטרוסקופיה התקינים-המענה עשוי להיות בטיפול הורמונאלי תומך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות נוספת
קרן18/06/2016בהמשך לתגובתך שניתן לקבל טיפול הורמונלי תומך. למה הכוונה? גלולות?
אני מתעדת לעשות טיפול ivf בחודש הבא. אפשר?
איך אדע ממה הדימום והאם יפריע בקליטת העוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2016טיפול תומך לאחר החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)