שלום שאלה בנודע לערכים אחרי בטא חיובית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה בנודע לערכים אחרי בטא חיובית
    גאיה
    17/06/2016

ההחזרה היתה ביום ראשון לפני שבועיים ונראה לי שעשיתי ביום ה13 מהחזרת עוברים בטא היום. הבטא היא 70 , e2 876.0, ופרוגרסטרון 45.3 . אשמח לדעת האם הערכים תקנים? כי תמיד נראה לי שכל האנדומטרין יוצא ממני. אשמח לדעת מה הם הערכים התקינים בהריון לאחר הפריה. בעברי הפלה אחת . תודה רבה.
    שאלה נוספת- ההפלה הקודמת היתה בגלל פקטור 8 גבוה 180. הפעם הפקטור יצא לי 160, כאשר מעל 165 נראה לי כבר לא תקין. האם יש צורך לקלקסן לדעתכם?
    תודה רבה הפורום הזה ממש מציל!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה בנודע לערכים אחרי בטא חיובית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/06/2016

הערך של בדיקת הריון ראשוני עדיין אינה מרמזת על ההמשך , לכן יש לחזור על הבדיקה במרווח של יומיים ואז נראה.
    יתר הערכים בסדר.
    לעניין הקלקסן יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ עכשיו התחילו לי הפרשות של דם

גאיה
    17/06/2016

בניגוב...מה לעשות???? להוסיף תמיכה??? אולי בגלל מאמץ ? אני בלחץ פשוט!!! לא מצליחה להשיג את הרופא שלי! זה החזרת עובר בן 3 ימים לוקחת כתמיכה - 3 אנדומטרין ו2 פרוגינובה ו1 מיקרופרין. תודה מראש!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ עכשיו התחילו לי הפרשות של דם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/06/2016

עניתי לך.
    הדבר החשוב זה לחזור על בדיקת הדם להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו