מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה אחרי טיפול ראשון ivf. V.אני17/06/2016
ביום שני עברתי שאיבה של ביצית וביים חמישי הייתה בחזרה של עובר אחד.
מתי בעצם אמורה חהיות השתרשות?
יש לי כאבים קלים ברגליים ובגב התחתון אם זה קשור לשאיבה ? יש לציין שעשיתי ללכ הרדמה
איך אוכל לדעת מה איכות העובר שהחזירו? מעבר לזה שהרופא אמר לי שהעובר התחלק כמו שצריך לא קיבלתי מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרי טיפול ראשון ivf. V. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2016ההשתרשות תהיה בשבת, בדרך כלל.
לגבי איכות העובר, יש לראות את דף המעבדה, שם כתוב ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני17/06/2016איזה איכות עוברים בדכ מחזירים? האם כל הפרייה שנוצרה מחזירים או שזה תלוי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2016כפי שהבנתי עברת טיפול של מחזור טבעי שבו נשאבה ביצית.
אם הטיפול נעשה עקב חוסר תגובה וגיל מתקדם אזי בכל מקרה הסיכויים נמוכים.
העובר מתחלק ביום 3 לחמישה עד שמונה תאים עגולים יפים ואם זה לא כך אז העובר לא הכי טוב ומוצלח אל מחזירים לפי שיקולו של הרופא.
בדף המעבדה מסומן מראה העובר באופן ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/06/2016מחזור חצי טבעי
היו 3 זקיקים
2 לא היו בשלים
למה אתה מתכוןן שהסיכויים נמוכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2016למה את עושה טיפול מסוג זה?
מה רמות ההורמונים שלך ומה גילך,?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/06/2016בת 39
הריון טבעי ולידה תקינים לפני חמש שנים
Fsh -15
פרוטוקול :
3 ימים גונאל 150 וציטוטרייד
לאחר מכן החליפו לי למונופור 225 למשך ארבעה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2016יש לך FSH. מוגבר ולכן אין תגובה טובה לטיפולים.
זאת הסיבה למחזור הטבעי עם זריקות כדי לגדל את הזריק הבודד.
צריכה תרומת ביצית.
יכולה לנסות מחזור טבעי פעמיים וזהו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובנ
אני21/06/2016נראה לי קצת פזיז להחליט שאני צריכה תרומת ביצית עם fsh 15 ובמיוחד שעוד לכ הגעתי לגיל 40 שכבר עברתי לידה תקינה
ישנן נשים עם fsh ככ גבוה שהצליחו להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעתך
אני20/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעתך - תגובה
פרופ` דוד בידר22/06/2016אשמח מאוד אם תצליחי אבל אני חושב שלא נחפזתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני22/06/2016מצטערת אבל אתה מאוד נחפז לקבוע ככה על גבי פורום על תרומת ביצית.
אני עדיין נמצאת ביתרון רב על נשים אחרות עם fsh הרבה יותר מוגבר .
להזכירך , להריון צריך ביצית אחת טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/06/2016כתבתי לך בהצלחה וזה באמת מה שאני מאחל לך.
בכל אופן תודיעי לי אם צדקתי או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)