משחה טרידרם לפטריה דלקת בפות ורחם קצת מוגדל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משחה טרידרם לפטריה דלקת בפות ורחם קצת מוגדל
    אורנה
    22/06/2016

שלום רב ותודה מראש,
    אני כותבת בשם בתי שהיא בת 27, יש לה פטריה חזקה ואולי גם דלקת, גם כל האזור למטה אדום וצורב מאד, הלכה לרופא אחר(לשלה לא היה מקום), ונתן לה משחה טרידרם. זה היום הרביעי שהיא מורחת את המשחה בתוך הפות גם בשפתיים הפנימיות ואמרה לי שיש טיפה הטבה אבל כשהיא מורחת זה שורף לה מאד. השאלה אם להפסיק כדי לעבור למשחה שפעם השתמשה ועזר לה בשם פוליקוטן שנשמע לי הרבה יותר טוב? אפשרי לעבור ממשחה למשחה ???
    הרופא גם רשם לה דאלאצין פתילות, אבל מניסיון עבר שפעם שרף לה כל כך שחשבה שהיא נגמרת מזה אז הפעם לא שמה את הנרות.
    בנוסף, יש לה תור לרופא שלה בראשון. הרופא שהיתה אצלו שלשום בדק אותה ידנית (לא מבינה למה לא עשה לה אולטראסאונד כי היא 10 חודשים אחרי קיסרי) ואמר שהרחם קצת מוגדל, ולא מכיר את הרחם שהיה קודם. יש מקום לדאגה לדעתך חס וחלילה זה משהו מסוכן !!! נכנסו לחרדה עד ראשון,,, רחם קצת מוגדל כביכול נשמע לא טוב לדעתך? יכול להיות שככה הרחם שלה היה תמיד והוא לא מבין? שוב המון תודה, דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחה טרידרם לפטריה דלקת בפות ורחם קצת מוגדל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/06/2016

הטיפול תקין,אין מקום לחרדה בגלל הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו