מחזור עם דימום חזק ממש מודאגת!!!!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור עם דימום חזק ממש מודאגת!!!!!!!
    מאי
    27/06/2016

שלום החודש המחזור שלי ממש מוזר הוא הגיע בזמן שהוא היה צריך אבל הוא היה כבד ירד לי הרבה מאוד כרישי דם גדולים ירד לי בעבר כרישי דם במחזור אבל.פה הרגשתי שירד הרבה יותר והוא גם התארך היום אני ביום השביעי ויורד לי עדיין קצת דם בזמן הזה במחזורים אחרים היה לי כתמים אני לא מבינה מה זה התחלתי לחשוב שאולי זאת היתה הפלה האם יכול להיות דבר כזה? לא איחר לי המחזור מה יכולות.להיות הסיבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור עם דימום חזק ממש מודאגת!!!!!!! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/06/2016

בשביל לענות על השאלה צריך לבדוק אותך.
    זה קורה בעיקר ברחם שרירני , למשל.
    אבל אין שום סכנה הדימומים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על.התשובה המהירה יש לי עוד שאל

מאי
    27/06/2016

מה זה אומר רחם שרירני יש לציין שזה לא קורה לי בדרך כלל אבל מה שמעניין אותי יותר האם יש סיכוי שזאת.היתה הפלה עם המחזור לא איחר לי יכול לקרות דבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קראתי עכשיו לגבי שרירן ברחם...

מאי
    27/06/2016

רציתי לדעת עם קיים שרירן ברחם שהוא יכול לגרום לדימום הזה איך רואים אותו באולטרסאונד רגיל כי אני עושה מעקב זקיקים ואף פעם לא אמרו לי יכול להיות שהדימום החזק הזה החודש הוא מסיבה אחרת תמימה ולאו דווקא משהוא רציני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו