הפריה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה ראשונה
    מירי
    16/05/2008

שלון רב! לאחר שעברתי 5 הזרעות וכשלו [3 ע"י גונל 112.5 שהניב תוצאות של זקיקים טובים 18.18.20.18.17.17 ,מה שלצערי לא הצליח .מלבד אנדומטריומה 2 ס"מ ,הכל תקין. אני אמורה לקבל היום וסת ועדין לא קיבלתי ,עברתי בדיקת בטא ,אתמול ששלל הריון.ממה נובע האיחור? בדר"כ יש לי כתמים יום יומים ,הרופא ביקש שקבל היום זריקת דקא 3.75 [רק חצי מהכמות ] ו2.6 לעבור בדיקת דם לבדוק אסטרודיול ופרוגסטרון .מה התפקיד של הדקא? אם אעדין לא קיבלתי ווסת ? מתי אני אמורה להזריק גונל ומתי מתבצעת השאיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    16/05/2008

אני מבין שנבדקו ההורמונים, ועל סמך התוצאות קיבלת הוראה להזרקת דקפפטיל.
    דקפפטיל אמור לנטרל את בלוטת יותרת המוח, ובכך למנוע ביוץ מוקדם.
    ב - 2.6 יקבע הרופא האם ניתן להתחיל גונאל.
    השאיבה היא כ12 - 14 יום לאחר תחילת הגונל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אם כך מדוע לא הנחו אותי

תאיר
    16/05/2008

לחכות עד לקבלת ווסת (כתוצאה מהאוביטרל) והנחו אותי בכל אופן להמשיך בדקא?
    האם תהיה אפשרות כלשהי להמשיך/להתחיל בסבב החדש לפני תום שבועיים מהיום? האם המשך הזרקת הדקא יקדם את הסבב הבא באיזה שהוא אופן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למבואסת

פרופ' שחר קול
    17/05/2008

לאוביטרל פעילות ממושכת, לכן יש צורך להמתין עד השגת שקט שחלתי. זה יקח בערך 10 - 14 יום.
    המשך הדקפפטיל נועד לאפשר שקט זה, ע"י ניטרול הגונדוטרופינים האנדוגניים המופרשים מיותרת המוח.
    כאמור - מעט סבלנות, תשומת לב לפרטים, ריכוז ואופטימיות יביאו לתוצאה הרצויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

אביגייל
    16/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו