מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמונים , בדיקות וכו.........י03/07/2016
שלום, בת 42 בעוד 4 חודשים, התחתנתי לא מזמן, ללא ילדים וגם בעלי(בן 46). מנסים להיכנס להריון רק בחודש האחרון יצא לנו לעשות את זה בתכיפות משהו כמו 4-5 פעמים בזמן הביוץ, מעט לפני ולאחריו. בחודשים האחרונים, אולי רק פעם פעמיים בזמן הביוץ עקב עבודותו של בעלי שחוזר לקראת הבוקר ואז איננו שוכבים, לבעלי גם בעיית זקפה, הוא לא מצליח להחזיק מעמד ונופל לו לפעמים כשהוא חודר אליי ולא מצליח לגמור, קבענו תור לאורולוג וברצוני שיבקש ממנו גם לעשות בדיקת ספירת זרע. בעלי רזה, בריא, לא מעשן, לא נוטל כדורים ולא שותה, עושה ספורט כמעט יום יומי. אני בריאה, רזה, לא נוטלת כדורים, לא מעשנת, לא שותה , עושה מעט ספורט,מתכוונת להגביר את הפעילות הספורטיבית, לקחתי גלולות בזמן השרות הצבאי מעט ומאז לא לקחתי, כלומר יותר מ20 נקייה מגלולות והורמונים.
מחזור מקבלת כל חודש, לא היה חודש מעולם שלא קיבלתי, בעבר כל 28 יום במדויק. בחצי שנה האחרונה, כל 24-26 יום.נוטלת חומצה פולית חצי שנה. מפאת גילי אני יודעת שיהיה קשה להכנס להריון ספונטני קבעתי תור לרופא נשים ולאחריו מומחה לפוריות.
מה מחכה לי? במידה ובדיקות הדם יראו רזרבה שחלתית נמוכה או חוסר ביוץ ע"פ האולטראסאונד(למרות שמבדיקה של ביוצית הזהב מתרחש אצלי ביוץ אחרי שמונה ימים ולא 10 ימים כפי שנהוג אצל הרוב, אולי בגלל שיש לי כל 25 ימים מחזור ולא כל 28.
אילו טיפולים אצטרך? האם תתאפשר נטילת הורמונים לפוריות בכדורים או רק בזריקות? האם הפריה חוץ גופית?
מה הסיכונים בליקחת הורמונים? האם זה יכול לסרטן? לגרום לקוצר נשימה? עומס על הלב?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים , בדיקות וכו......... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2016עלייך להזדרז ולפנות לרפא פריון,ויתכן שיהיה צורך לפנות לטיפול הפריה חוץ גופית לאלתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
י04/07/2016אם יש לי מחזור תקין כל 26 יום קבוע וביוץ עם בדיקת ביוצית הזהב קבוע כל 8-9 ימים, האם זה אומר שיש לי עדיין ביציות ושאוכל להכנס להריון ספונטני?
הפריה חוץ גופית עם ביצית שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2016כאמור להערכתי רצוי לפנות למומחה פריון,כמובן שיש תמיד אפשרות גם להיריון ספונטני,אם כי בנסיבות המקרה הסיכוי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)