עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דיקלה
    01/06/2007

הייתי היום אצל הרופא עשה לי אולטרסאונד ושכחתי לשאול מה גודל הזקיק ראית בתמונה שהוא העביר לי שהזקיק 1.42 C מה זה אומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דיקלה

ד''ר דוד ישי
    01/06/2007

אם אני מבין נכון הזקיק בגודל 14 מ"מ. אם זה באמת כך את עדיין רחוקה מהביוץ ( בזמן הביוץ הזקיק הוא בד"כ מעל 20 מ"מ )
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דיקלה
    01/06/2007

אז משהו לא ברור לי הרופא נתן לי עוד יומים של פיוריגון 75
    וביום ראשון לעשות זריקה של פרגניל 5000
    ויום שני הזרעה
    אים אין ביוץ למה לעשות את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום לך דקלה

ד''ר דוד ישי
    02/06/2007

לא ציינת בשאלה הראשונה שאת מקבלת פיורגון. אני יצאתי מתוך הנחה שאת מדברת על מחזור טבעי עם ביוץ טבעי. כאשר מדובר בטיפול המצב שונה. אני חושב שהרופא מניח שעד יום ראשון הזקיק יגדל לגודל רצוי. להבדיל ממחזור טבעי , במחזור עם זריקות אפשר לגרום לביוץ ע"י פרגניל כבר בזקיק של 18 מ"מ.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו