שאלה ממש דחופההההההההההה111111111111111111111111

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופההההההההההה111111111111111111111111
    שירה
    07/07/2016

הי בת 25 לקראת שאיבה 3 .. אמרו לי להזריק אוביטרל ושניים דקפפטיל ואחרי זה הרופא שינה דעתו ואמר לי להזריק שניים דקה ולהביא את אוביטרל ביום ראשון לשאיבה מה האוביטרל יעזור בשאיבה???? פעם קודמת בשאיבה נתנו לי אוביטרל ודקה שניים ולא הביא הריון והייתי גם בגירוי יתר בינוני מאושפזת.. קראתי שדקפפטיל מוריד סיכוי הריון והשתרשות האח זה נכון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממש דחופההההההההההה111111111111111111111111 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/07/2016

עניתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עדיף לקחת 2 אוביטרל לפני???

שירה
    07/07/2016

או אוביטרל אחד ושניים דקפפטיל??? מה מומלץ?? שאיבה ראשונה היה הריון אך שק ריק ועברתי הפלה ציטוטק... שאיבה שנייה ללא הריון .. יש לציין בשני השאיבות היו 21 ביציות בשאיבה הראשונה 13 הופרו הוחזרו שניים טריים ביום שלוש ללא הריון לאחר מכן הוחזר החזרה מדורגת 2 של יום שלוש ועוד בלסטו פה היה הריון ריק... השאר לא נתנו הריון... שאיבה שנייה מתוך 21 -14 בשלות7 הופרו גם הוחזרו שניים טריים של יום שלוש ללא הריון השאר 4 מוקפאים הוחזרו בסבב אחריו לא נתנו הריון! מה כדאי לעשות? הרופא שלי רוצה להחזיר לי עובר לאחר 24 שעות ועובר ביום שלוש. יש לציין כי אני בריאה לחלוטין עברתי גם צילום רחם החודש , קרישיות,-תקין, הסטרוסקופיה, בדיקות הורמונליות וווסת סדירה לחלוטין... הבעיה העיקרית היתה מורפולוגיה של 0 אחוז שגם בשני השאיבות היינו המיון אצל בר טוב...מצאו זרעים באיכות טובה מאוד אך לא נתן לי שום דבר...מה לעשות האם כדאי לגדל הפעם לבלסטו או ללכת לפי מה הרופא אומר??? יש לציין בעלי עבר אמבוליזציה והמורפולוגיה עלתה ל4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף שכחתי לציין כי למרות

שירה
    07/07/2016

שהרירית שלי תקינה בוצע לי פיפל החודש...ונותנים לי קלקסן בכל זאת למרות שאין קרישיות ... על איזה פרוגסטרון אתה ממליץ?? חוץ מנרות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף שכחתי לציין כי למרות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/07/2016

הטוב ביותר במצב זה לפעול לפי המלצת הרופא המטפל המכיר את נסיבות הרקע שלך והתגובה ההורמונלית שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו