שלום- גיל העובר לא תואם לגיל השאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום- גיל העובר לא תואם לגיל השאיבה
    גאיה
    10/07/2016

עברתי שאיבה ב2.6 והחזרת עובר יום 3 ב5.6. העובר היה באמבריוסקופ והוגדר מצויין. הייתי אצל הרופאה בשבוע 6+5 אך היא ראתה רק שק+עובר והפנתה לטכנאית. החל מיום שישי החלו לי כתמים חומים (לא גושים) רק כתמים חומים בניגוב. פניתי לטכנאית והיא ראתה עובר והפעם עם דופק אלא שהוא תואם לשבוע 6+1 שאני אמורה להיות 7+3 לא? היא רצתה לשנות לי לפי תאריך הus אך הרי בהפריה ברור גיל העובר . מלבד זה אין לי כאבים או משהו. בעבר סכרת הריון , ילדים בריאים והפלה אחת של iugr שבוע 12. מה עליי לעשות כעת? האם לjשוש מהכתמים? עד כמה מותר שיהיה פער שהוא בגדר נורמל?( הרופאה הפנתה אותי למעקב בסיכון עקב הסכרת בעבר אולם הרופא חוזר מחו"ל רק באוגוסט.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום- גיל העובר לא תואם לגיל השאיבה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/07/2016

אכן קיימת אפשרות של היריון שלא מתפתח כמצופה,בכל מקרה חהמשיך במעקב כדי לראות כיצד יתפתחו העניינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ אשכנזי עכשיו ממש נלחצתי

גאיה
    10/07/2016

מה זאת אומרת? האם ההריון בדרך ליפול או שיש סיכויי גם שימשיך תקין? מניסיון שלך עם המטופלות שלך האם ראית הריונות כאלה שהמשיך תקין? סליחה על מטר השאלות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו