הקפאה אחרי שאיבה - מה הסיכוי להתפתח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הקפאה אחרי שאיבה - מה הסיכוי להתפתח
    שירה
    14/07/2016

היי בת 25 בטיפולים עקב בעית מורפולוגיה שהייתה אפס ועלתה לארבע.. עברתי שאיבה מס 3.. שהשאיבה הראשונה היה הריון ריק... עברתי ביום א שאיבה מס שלוש ונשאבו 18 ביציות מתוכן 17 בשלות ו16 הופרו... הוקפאו ביום שלוש -6 בדרגה a שש אחרים בדרגה bc וארבע האחרים בדרגה c . האם זה בסדר? לא הייתה החזרה עקב חשש לגירוי יתר... האם השש הטובים יש להם סיכוי להתפתח לבלסטוציסט אחרי הפשרה? בפעמים הקודמות ניסיתי לפתח מתוך חמש bc לבלסטוציסט וגדל רק אחד מתוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לציין כי תמיד החזירו לי עוברים

שירה
    14/07/2016

2 עוברים טריים בשני השאיבות הקודמות ולא היה הריון.. מקלט הריון שק הריון ריק משני עוברים של יום שלוש ועוד אחד בלסטוציסט... ושאיבה קודמת הייתי מאושפזת בגלל גירוי יתר קשה... בגלל זה העדיפו לא להחזיר.. מה הכי טוב לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין כי תמיד החזירו לי עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/07/2016

התוצאות מצביעות על סיכוי מצוין להתהוות בלסטוציסטים והשגת היריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו