מנסה להבין את תהליך IVF והצלחתו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מנסה להבין את תהליך IVF והצלחתו
    לירון
    16/07/2016

פרופ' שלום

האם כאשר יש תגובה טובה לטיפול וכמעט הכל מופרה ומתחלק ל-9 תאים דרגה A האם זה אומר שהעובר רק נראה יפה אבל יכול להיות שהוא פגום בגלל ביצית לא טובה למרות שהוא התפתח ולא הניב הריון ?
    בהחלט שזה קשור לגיל אבל העם זה קשור גם לסוג הפרואוקול כלומר יכול להיות שהפרוטוקול נתן תוצאות מצויינות אבל כל העוברים פגומים למרות שהתחלקו ל-9 תאים דרגה A?

כיעם זה כך זה קשה מאוד להיקלט בהפרייה

אני מקרה קלאסי לכך בגיל 40 תגובה מצויינת לפרוטוקולוים נשאבים לא מעט ביציות בסביבות 15 הכל מופרה ורובם מתחלקים ל-9 תאים דרגהה A הפריות מצויינות .ופעם קודמת כלום לא שרד גם עכשיו כולם הופרו וההתחלקו ל-9 צריכה להמתין לבדיקת הריון

כל הבדיקות תקינות כרגע אני לאחר הסרת הידבקויות עקב ניתוח קיסרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להבין את תהליך IVF והצלחתו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/07/2016

איכות מורפולוגית טובה של העובר במיקרוסקופ אינה ערובה לאיכות גנטית של העובר המתנית יותר בגיל .לפרוטוקול שאיבת הביוץ,התגובה ההורמונאלית,הבשלת הביציות.מועד מתן האוביטרל יש ערך מוסף לאיכות הביציות ,אם כי מפחת מזה של המטען הגנטי של הביצית(אגב גם לתנאי המעבדה ,הפרוצדורה המעבדתי,למשל ICSI-יש השפעה על איכות העובר שיתקבל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי

לירון
    16/07/2016

פרופ' אשכנזי תודה על תגובתך

מה שקרה אצלי השבוע כאשר שאבו את הביציות הם נראו קטנות לרופא אך לבסוף חוץ מ-2 זקיקים כולם התפתחו סה"כ 11 מתוך 13 הופרו והיו הרבה עוברים שהתחלקו ל-9
    אני בת 40 והזמן עובר.

הייתי בהלם מדברי הרופא שמדובר בעוברים מצויינים עקב תגובתו לאחר השאיבה השאלה עם אני יכולה להיות מעודדת מזה שהתחלקו ל-9 תאים לאחר 72 שעות מהשאיבה למרות שהזקיקיעם נראו קטנים לרופא בזמן השאיבה?
    אמורה לעשות עוד החזרה ביום ה-5 ועם יתפתחו לבלסטוציסט ויוחזרו ביום ה-5 אז הזקיקים היו טובים מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/07/2016

התוצאות נראות די מבטיחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו