מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ, שאלה לגבי ביוץ, מחזור והריוןירדן17/07/2016
שלום, כרגע אני ללא טיפול הורמונלי ובמעקב.
אני בעלת שחלות פוליצסטיות, ביום ה 58 למחזור.
3.7 מעקב זקיקים- - נצפה זקיק מוביל בגודל 10 ורירית 5 מ"מ
es 450 LH 9.20
11.7 לאחר שבוע - זקיק 20 ורירית 5.8 תלת שכבתית.
E2- 969
LH- 36.80 IU/L
פרוגסטרון 8.3
האם התקיים בוודאות ביוץ? אם כן אפשר לדעת מתי?
במידה וכן האם אני צריכה לקבל מחזור תוך 14 יום בוודאות? ובמידה ולא לעשות בדיקת הריון?
תודה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ, שאלה לגבי ביוץ, מחזור והריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2016הביוץ אמור להתרחש תוך 24-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא הביוץ!!
ירדן17/07/2016הערכים האלה לא הראו שבייצתי כבר??
אם כך במידה וקיימתי יחסי מין יומים קודם לכן ובאותו יום, אז זה יצא בביוץ??
מה לגבי המחזור. האם אני צריכה לקבל תוך שבועים מאותו יום באופן וודאי? או שיכול להיות ביוץ ללא מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בנושא הביוץ!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/07/2016קיום היחסים ביום הבדיקה יכול בהחלט להניב היריון אם כי טוב יותר היה לקיים למחרת הבדיקה,הווסת אמורה להופיע שבועיים מהבדיקה אם אכן התרחש הביוץ,בדיקת פרוגסטרון כ-7-9 ימים ממועד הבדיקה עשויה לאשש שאכן היה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון??? ממצא סיצסטי 2 ממ
ירדן18/07/201618.7 - חזרתי לאחר שבוע ממועד הביוץ( כמו שכתבתי לך )
הרירית התעבתה ל 7 מ"מ ( שבוע שעבר 5.8) ונמצא ממצא סיצסטי בחלל הרחם של 2 מ"מ.
האם יש סיכוי שזה שק הריון?
מזכירה שאני בעלת שחלות פוליצסטיות והמחזור שלי היה ב 15.5.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
ירדן18/07/2016בדיקת הבטא יצאה שלילית( עבר שבוע מהביוץ) האם עדיין יש סיכוי להריון ?
מה רמות הפרוגסטרון הרצויות בשלב זה כדי שתהיה לי תקווה שיתקיים הריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמוניפ בדם לאחר ביוץ. תקינה??
ענת19/07/2016שלום,
עשיתי בדיקת דם שבוע לאחר ביוץ( 11.7).
ההורמונים לפי תאריך 18.7-
הורמון הe2 ירד מה960 ל647
Lh10.40
ירד מ36.80
פרוגסטרון 49.9
עלה מ8.3
בטא- קטנה מ5
מה הערכים אומרים? האם התקיים ביוץ? האם יש סיוכוי להריון? למרות שהבטא יצאה שלילית ?
(צריכה לקבל מחזור עוד שבוע)
מודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי ההורמונים
ירדן19/07/2016מה לגבי ההרומנים שכתבתי לך . מה אנחנו יודעים מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שק הריון??? ממצא סיצסטי 2 ממ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2016לא ניתן לזהות היריון שבוע לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)