עוברים שלא הופרו ובלסטוציסט אחד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עוברים שלא הופרו ובלסטוציסט אחד
    לירון
    17/07/2016

פרופ' שלום

ממש מיואשת יש לי 3 שאלות אודה לך עם תענה לי

בת 40 וכבר מיואשת לפני 5 ימים עברתי שאיבה שאבו 13 והופרו 13 נאמר שהם טובים וחלקם התחלקו ל-9.
    לאחר3 ימים הוחזר 1 ולאחר יומיים הוחזר בלסטוציסט 1.

בזמן ההחזרה נאמר שכל השאר לא טובים.

שאלה 1.
    נאמר שהבלסטוציסט לא רע בכלל מה זה אומר שהוא מספיק טוב עם הוחזר לרחם?

שאלה 2:
    האם עדיף היה להחזיר 3 עוברים ביום ה-3 מאשר עובר 1 +בלסטוציסט או אלה שלא היו טובים במעבדה ביום ה-5 גם לא היו שורדים ברחם?

שאלה 3:
    מדוע כאשר כולם מופרים הם לא מחזיקים מעמד והם רובם מתחלקים ל-9 ? למרות שהפעם שרד לי בלסטוציסט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוברים שלא הופרו ובלסטוציסט אחד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/07/2016

1.גם את הבלסטוציסטים כמו עוברים ביום 2 או 3 ניתן לדרג מורפלוגית ולבחור מבינהם את אלו הטובים ביותר לצורך החזרה,בכל מקרה נראה שהרופא שלך ניצל בצורה הטובה ביותר אל כלל העוברים שהתקבלו מהטיפול על מנת למקסם את ההליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי

לירון
    18/07/2016

פרופ' אשכנזי תודה על המענה

חל שיפור מהטיפול הקודם כאשר הופרו הפעם פחות ביציות

אני בת 40 אבל כל העוברים שלי הופרו 13 מתוך 13 והתחלקו רובם ל-9 תאים דרגה A וזה לא מובן מאליו בגיל הזה אז איך הם לא שורדים?
    האם יכול להיות שהם היו שורדים ברחם ומניבים הריון ופשוט לא שורדים תנאי מעבדה ?או שעם הם לא התפתחו מעבר ליום ה-3 במעבדה אין סיכוי שהיו מתפתחים ברחם?

מנסה להבין את התהליך של IVF שלא נראה כזה פשוט להשיג הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו