בלסטוציסט וכישלון להניב הריון תקין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בלסטוציסט וכישלון להניב הריון תקין
    לירון
    03/08/2016

פרופ שלום

מדוע בלסטוציסט טרי בעל 100 תאים אשר הניב הריון והפסיק להתפתח 17 יום לאחר ההחזרה הרי הוא שרד במעבדה והיה איכותי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלסטוציסט וכישלון להניב הריון תקין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/08/2016

הוא בהחלט תקין מבחינה מורפולוגית אולם כנראה לא תקין מבחינה גנטית(בתנאי ששאר הנתונים תקינים למשל רירית הרחם,בעיות קרישיות,זיהומים,מבנה חלל הרחם,מחלות רקע,תפקוד בלוטת התריס ועוד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי בלסטוציסט

לירון
    03/08/2016

פרופ אשכנזי תודה על המענה

יש לי בעיית קרישה וטופלתי עם קלקסן 40 + מיקרופרין האם יכול להיות שזה לא מספיק כי יש לי הרגשה שהגוף שלי מגיב קשה מאוד בזמן השמרשות עקב קרישה וגם כל ההריון הקןדם שלי שדיממתי 37 שבועות הייתה אבחנה של סינוסיים ורידיים מדממים ובקושי רב ההריון החזיק.

לפי הרגשת הגוף בזמן השרשה ויש איזור ליד הטבור בבטן שאני מרגישה כאב חד כמו פצע מדמם כמו בהריון הקודם שלי שהחזיק בסופו של דבר מעמד . איזור בוודאות גורם לדימום וכאן מסתיים ההריון

כל הבדיקות תקינות לחלוטין חוץ מחצוצרה אחד שחסומה אך אין בעייה להרות לדברי הרופא והידבקויות שהוסרו ומייד לאחר הסרת ההידבקות היה הריון

אני מרגישה שזה מקרישה לפי הרגשת הגוף מה עושים במצב כזה מלבד קלקסן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' אשכנזי בלסטוציסט - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/08/2016

בנסיבות המקרה את בהחלט מקבלת את הטיפול המומלץ והרצוי,יש לקוות לתוצאות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו