הסרת הידבקויות ברחם לפני החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הסרת הידבקויות ברחם לפני החזרת עוברים
    יעל
    07/08/2016

שלום,
    עברתי לפני כחודשיים גרידה בשבוע 20, בעקבות זה הופניתי לביצוע היסטרוסקופיה לפני חזרה לטיפולים. בהיסטרוסקופיה נצפו מספר הידבקויות קלות באזור הפונדוס שהופרדו. לקחתי אסטרוגן למשך 3 שבועות ואחרי הווסת הבאה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית נוספת, בה נצפו "מעט הידבקויות באזור הפונדוס שהופרדו באמצעו הידרודיסקציה" (מצטטת מדו"ח הפעולה). נאמר לי שחלל הרחם בסך הכל בסדר והומלץ על חזרה לטיפולים ולא לעשות עוד היסטרוסקופיות אלא אם כן לא אצליח להיכנס להריון אחרי מספר נסיונות.
    השאלה שלי- עד כמה צריך להתעקש על עניין ההידבקויות, אני חוששת שיחזרו ושזה יפריע לי להרות או גרוע מזה- שיגרום להפלות. מצד שני אני יודעת שעדיף לא לעבור עוד ועוד פעולות ניתוחיות ברחם. האם זו באמת החלטה נכונה לעבור החזרות כרגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת הידבקויות ברחם לפני החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/08/2016

חזקה על הרופא שלך שמכיר את מצבך וצפה מקרוב בהדבקויות שלך שהוא יודע מה הוא אומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו