ביוץ וכאבי ראש עזים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ וכאבי ראש עזים
    אני
    08/08/2016

אני כל חודש סובלת לתקופה מאוד קצרה ( יכול להיות 20 דקות עד כמה שעות בודדות) מכאב ראש ממש חזק כך שבקושי יכולה להחזיק את העיניים פתוחות. מאז מעקב הזקיקים אני רואה שזה מתלכד ממש עם הביוץ. אתמול היה לי את הכאב ראש - אני לא חולה ומכיוון שהייתי אצל חמותי השתמשתי במכשיר לחץ דם שלה ויצא 131/88. (הלחץ דם הרגיל שלי הוא 110/70 פלוס מינוס ואף פעם לא יצא לי כזאת קריאה גבוהה). היום כבר אין לי את הכאב ראש ולא לקחתי ולא עשיתי שום דבר במיוחד מניחה שלחץ הדם כבר תקין למרות שלא בדקתי וסיימתי את הביוץ.
    האם הכאבי ראש האלה יכולים להוות סימן למה אני לא נכנסת להריון? ובלי קשר הכאב ראש ממש חזק מה ניתן לעשות (חוץ מלהיכנס להריון ולהימנע מביוץ כדי להוריד את העוצמה מראש)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ וכאבי ראש עזים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ וכאבי ראש עזים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/08/2016

כאבי הראש סביב הביוץ אפשריים בגלל עליית הורמון האסטרוגן המגיע לשיא זמן קצר לפני בהביוץ,באשר ללחץ הדם העניין לא ברור ומחייב בירור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו